• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha dayanaklı oje

Chanel kullanıyorum ben çok memnunum.Hem renk seçeneği çok fazla hemde kolay kolay çıkmıyor.

Bende chanel kullanıyorum genellikle ama 3.gün değiştirmem gerekiyo en geç.

aynen öyle chanel 2 gün gidiyor en fazla chanel icin dayanıklı diyeni ilk defa duyuyorum. zaten chanel ojelerinin reklamını yaparken de chanel kadını aynı ojeyi iki gün sürmez diye sloganı vardı. koruyucu bile sürsen 2 gun ömrü. en uzun giden tom ford. üstüne sally hansen koruyucuyla 1 hafta gidiyor.

Kalıcı oje yaptırın 14 gün denizde yaşasanızda çıkmıyor ve muhteşem duruyor, tırnak hava alıyor ve koruyorda. Ben hep yaptırıyorum

aynen öyle chanel 2 gün gidiyor en fazla chanel icin dayanıklı diyeni ilk defa duyuyorum. zaten chanel ojelerinin reklamını yaparken de chanel kadını aynı ojeyi iki gün sürmez diye sloganı vardı. koruyucu bile sürsen 2 gun ömrü. en uzun giden tom ford. üstüne sally hansen koruyucuyla 1 hafta gidiyor.
Tom ford kullandım bu kış,sally hansen baya revaçta onu denicem umutluyum:))

Tam 4 gün parmağımdan hiç çıkarmadığımı bilirim eminim yani ve hiç bir şey olmadı.Üstelik ellerimi hep yıkadığım halde.O yüzden ben gayet dayanıklı olduğunu düşünüyorum.

Tam 4 gün parmağımdan hiç çıkarmadığımı bilirim eminim yani ve hiç bir şey olmadı.Üstelik ellerimi hep yıkadığım halde.O yüzden ben gayet dayanıklı olduğunu düşünüyorum.
Ben memnun değilim chanelden pek ama arkadaşım kullanıyor sizin gibi çok memnun. Acaba tırnağın yapısına göre değişiyo mu bu ojelerin kalıcılığı bilemedim.

Tom ford kullandım bu kış,sally hansen baya revaçta onu denicem umutluyum:))

4 gün de az bence ya. sonucta 80 küsür lira para. 4. güne de zaten cogu cıkmıs olur yani benimkiler öyleydi. hani o kadar para verince insan daha yuksek bir performans bekliyor. tom ford tavsiye ederim gercekten. ustune sally hansen cila. 1 hafta gidiyor:))

Ben memnun değilim chanelden pek ama arkadaşım kullanıyor sizin gibi çok memnun. Acaba tırnağın yapısına göre değişiyo mu bu ojelerin kalıcılığı bilemedim.
Olabilir canım.Bir de yaptığın şeylere görede değişir.Mesela çamaşır suyu kullanıyorsan eldiven takmadan,ya da fazla kolonya sürüyorsan ellerine onlarda çok etkiler ojeyi.İnan ben sürekli ellerimi yıkadığım halde 4 gün hiç bozulmadan kaldığını biliyorum ilk aldığımda özellikle denemiştim.Ama bana kısa süreli gitsede sorun olmaz çünkü ben çok sık değiştiriyorum rengini.Sen uzun süre kullanmak istiyorsan arkadaşların söyledikleri markaları bir deneyebilirsin.

4 gün de az bence ya. sonucta 80 küsür lira para. 4. güne de zaten cogu cıkmıs olur yani benimkiler öyleydi. hani o kadar para verince insan daha yuksek bir performans bekliyor. tom ford tavsiye ederim gercekten. ustune sally hansen cila. 1 hafta gidiyor:))
Fiyatı yüksek biraz ama inan ki rengi sürdüğünde bir başka güzel duruyor.Ve de çok fazla renk seçeneği var.Ama ojede hemen biten bir şey değil ki yine baya uzun kullanıyoruz.Bence fiyatı değer :)

Fiyatı yüksek biraz ama inan ki rengi sürdüğünde bir başka güzel duruyor.Ve de çok fazla renk seçeneği var.Ama ojede hemen biten bir şey değil ki yine baya uzun kullanıyoruz.Bence fiyatı değer :)
Aynen uzun süreli kullanıldığı için parası o kadar dokunmuyor,yeter ki çıkmasın:))

valla benim iki tane chanelim var rengine vurulup aldım ama memnun degilim:( tom ford tek askım :D

Essence jel ojeler, ve UV lambasız jel tırnak cilası. Bu ikisini sürdüğünde elde etitğin sonuç jel tırnak etkisi, asetonla çıkıyor elbet ama kaç gündür ilk gün sürdüğüm gibi. Suya, sıcağa, darbeye dayanıklı..

Back