• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha dayanaklı oje

Pnksky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
567
1.263
33
Herkese merhaba,
Başlıktan anlaşılacağı gibi derdim ojelerin suya karşı dayanmaması..
Mağlum yaz ayları çok sık duş alıyorum,onun haricinde ıslak mendil kullanabileceğim durumlarda bile ellerimi yıkarım.Hal böyle olinca ojeler 2 gün dayanmıyor mutlaka bi yerden atıyor renk,solmalar başlıyor.
Kullanıp memnun kaldığınız markalar yada ojeyi daha dayanaklı hale getirebileceğim önerileriniz varsa bekliyorum..

eğer mat oje kullanmıyosan üzerine şeffaf bi kat oje daha sürmek işe yarıyo

Simli ojeler dayanıklı oluyor.
Asetonla bile çıkaramıyorum o derece.
Ama illaki uçlardan aşınmaya başlıyor suyla çok temas edince.

Simli ojeler dayanıklı oluyor.
Asetonla bile çıkaramıyorum o derece.
Ama illaki uçlardan aşınmaya başlıyor suyla çok temas edince.
Evet simliler öyle gerçekten,ben daha cok french yada koyu tonlar kullanıyorum.French kullansam tırnak uçlarından atıyor,koyu renk kullansam soluyor.

Herkese merhaba,
Başlıktan anlaşılacağı gibi derdim ojelerin suya karşı dayanmaması..
Mağlum yaz ayları çok sık duş alıyorum,onun haricinde ıslak mendil kullanabileceğim durumlarda bile ellerimi yıkarım.Hal böyle olinca ojeler 2 gün dayanmıyor mutlaka bi yerden atıyor renk,solmalar başlıyor.
Kullanıp memnun kaldığınız markalar yada ojeyi daha dayanaklı hale getirebileceğim önerileriniz varsa bekliyorum..
top coat lar cıktı cıkalı kurtuldum o sorundan.

sally hansen ve mavala. ustune de sally hansenin gümüs rengi sisesinde koruyucusu satılıyor ondan sür 10 gün gidiyor

Chanel kullanıyorum ben çok memnunum.Hem renk seçeneği çok fazla hemde kolay kolay çıkmıyor.

Bende chanel kullanıyorum genellikle ama 3.gün değiştirmem gerekiyo en geç.
Bende çok sık yıkarım ellerimi ama bana 4 ya da 5 gün rahat gidiyor test etmişliğim var.Fakat ben çok sık değiştirdiğim için renk gitse de sorun olmaz.Aslında 3 günde normal geldi bana.Siz uzun süre mi kullanmak istiyorsunuz aynı rengi?

butter london bu konuda süperdir renkleri de muhteşem bi de anny markasına bak tek katta yoğun renk veriyor yine çok dayanıklı renkleri butter londondan daha güzel :51:

Bende çok sık yıkarım ellerimi ama bana 4 ya da 5 gün rahat gidiyor test etmişliğim var.Fakat ben çok sık değiştirdiğim için renk gitse de sorun olmaz.Aslında 3 günde normal geldi bana.Siz uzun süre mi kullanmak istiyorsunuz aynı rengi?
Evet,cünkü ya french yada belli başlı koyu tonlar var birkaç tane onları kullanıyorum.O yüzden ne kadar çok gitse o kadar iyi:)

Back