- 14 Ağustos 2021
- 60
- 20
- 35
- Konu Sahibi solmazturk
Selam Arkadaşlar.konularımı takip edenler bilir eşim ve annesiyle çok büyük kavgamız olmuşdu.şimdi ben büyük bir yanlış yaptım.benim Eltimle aram çok iyidir.bu kavgaları onada konuşmuştum kaynanam eşim görümcem hakkında neler neler konuşmuştuk yani saydırmıştık desek yeridir eltimde çok kavgalar etdi kv ile o yüzden ikimizde bayaa doluyuz.şimdi eltim bu mesajları silmemiş ve kaynım bütün mesajları okumuş.kaynım çok iyi bir insandır inanın o kadar utandım o kadar kötüyüm ki eşiyle kavga etmiş benim içinde ona bınları çok pis ödeticem annem ablam hakkında ileri geri terbiyesizce konuşmak ne demek göstericem demiş.inanın hem çok korkuyorum eşime anlatır diye hem çok utanıyorum.ben yazdım kaynıma o lafları çok sinirliyken söyledim gerçekten üzgünüm falan ama cevap yazmadı bana.inanın çok korkuyorum.kaynanama okudugum belaları falan hepsini okumuş aklıma geldikce aklım yerinden çıkacak gibi oluyorım ya herkese anlatırsa ailem bile yüzüme bakmaz bu terbiyesizliğime göre.ve bu saatden sonra kaynımla nasıl yüz yüze gelicez