Daha büyük problem.yaşadığım sıkıntılar bitmiyor

solmazturk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2021
60
20
35
Selam Arkadaşlar.konularımı takip edenler bilir eşim ve annesiyle çok büyük kavgamız olmuşdu.şimdi ben büyük bir yanlış yaptım.benim Eltimle aram çok iyidir.bu kavgaları onada konuşmuştum kaynanam eşim görümcem hakkında neler neler konuşmuştuk yani saydırmıştık desek yeridir eltimde çok kavgalar etdi kv ile o yüzden ikimizde bayaa doluyuz.şimdi eltim bu mesajları silmemiş ve kaynım bütün mesajları okumuş.kaynım çok iyi bir insandır inanın o kadar utandım o kadar kötüyüm ki eşiyle kavga etmiş benim içinde ona bınları çok pis ödeticem annem ablam hakkında ileri geri terbiyesizce konuşmak ne demek göstericem demiş.inanın hem çok korkuyorum eşime anlatır diye hem çok utanıyorum.ben yazdım kaynıma o lafları çok sinirliyken söyledim gerçekten üzgünüm falan ama cevap yazmadı bana.inanın çok korkuyorum.kaynanama okudugum belaları falan hepsini okumuş aklıma geldikce aklım yerinden çıkacak gibi oluyorım ya herkese anlatırsa ailem bile yüzüme bakmaz bu terbiyesizliğime göre.ve bu saatden sonra kaynımla nasıl yüz yüze gelicez

Size neyi ödetecekmiş gelsin ödetsin. Anası sürekli dibinizde ödetmeyi düşüneceğine anasına biraz da o sahip çıksın. Her şeyde çok pısırık olursanız insanlar daha çok üstünüze gelir. Ayrıca bu da ders olsun eltiyle dedikodu yapılmaz. Millete bela sayacağınıza altlı üstlü oturmayın hanımefendi. Kocişkonuza bu kadar düşkünseniz de annesine de mecbur katlancaksınız. Bu sizin seçiminiz.

Selam Arkadaşlar.konularımı takip edenler bilir eşim ve annesiyle çok büyük kavgamız olmuşdu.şimdi ben büyük bir yanlış yaptım.benim Eltimle aram çok iyidir.bu kavgaları onada konuşmuştum kaynanam eşim görümcem hakkında neler neler konuşmuştuk yani saydırmıştık desek yeridir eltimde çok kavgalar etdi kv ile o yüzden ikimizde bayaa doluyuz.şimdi eltim bu mesajları silmemiş ve kaynım bütün mesajları okumuş.kaynım çok iyi bir insandır inanın o kadar utandım o kadar kötüyüm ki eşiyle kavga etmiş benim içinde ona bınları çok pis ödeticem annem ablam hakkında ileri geri terbiyesizce konuşmak ne demek göstericem demiş.inanın hem çok korkuyorum eşime anlatır diye hem çok utanıyorum.ben yazdım kaynıma o lafları çok sinirliyken söyledim gerçekten üzgünüm falan ama cevap yazmadı bana.inanın çok korkuyorum.kaynanama okudugum belaları falan hepsini okumuş aklıma geldikce aklım yerinden çıkacak gibi oluyorım ya herkese anlatırsa ailem bile yüzüme bakmaz bu terbiyesizliğime göre.ve bu saatden sonra kaynımla nasıl yüz yüze gelicez
Keşke mesaj olarak yazmasaydiniz yazılı şeyler hep tehlikedir umarım kimseye anlatmaz

Olan olmuş. Sadece siz degil, eltiniz de konuşmuştur, sizinle birlikte kendi karısını da ortaya atacak degil.
eşinize söyleyebilir ama. Sonrası ne olur bilinmez. Bence biraz sakinleşmesini bekleyin. Eltiniz ne diyor?
Eltimde çok kötü intihar bile etmeği düşünmüş o derece büyük kavga etmişler.kaynım aşırı sinirlenmiş sizi mahvedicem terbiyesizler falan ikimizede küfürler etmiş

E
Size neyi ödetecekmiş gelsin ödetsin. Anası sürekli dibinizde ödetmeyi düşüneceğine anasına biraz da o sahip çıksın. Her şeyde çok pısırık olursanız insanlar daha çok üstünüze gelir. Ayrıca bu da ders olsun eltiyle dedikodu yapılmaz. Millete bela sayacağınıza altlı üstlü oturmayın hanımefendi. Kocişkonuza bu kadar düşkünseniz de annesine de mecbur katlancaksınız. Bu sizin seçiminiz.
Evet çok büyük ders oldu bana inanın o kadar haklısınız ki.çok üzgünüm çok ve de çok korkuyorum

Eltimde çok kötü intihar bile etmeği düşünmüş o derece büyük kavga etmişler.kaynım aşırı sinirlenmiş sizi mahvedicem terbiyesizler falan ikimizede küfürler etmiş
E siz de adamın annesine beddualar ve yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla küfürler etmişsiniz.
dertleşmek başka, bir araya gelip kadının arkasından sayıp sövmek başka.
Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.
dediğim gibi, olan olmuş.
Adamın insafına kalmışsınız. Geçmiş olsun.
Bir şeyler yapmaya çalışıp daha beter Jale getirmeyin. Bekleyin. İş ortalığa dökülürse kendinizi o zaman anlatırsınız.

Yok zaten birşey yapmıyorum sadece kendimi izah ettim mesaj yazdım kaynıma özür falan deiledim çok sinirliydim falan.ama inanın iğne üstünde gibi hissediyorum her an gelip ortalıgı yıkacak eşime falan analtıcak ya bana agır birşeyler söylicek diye çok korkuyorum.o kadar seviyeli ilişkimiz vardıki onunla bozulduguna bunları yaşamış oldugumuza inanamıyorum çok üzgünüm resmen haklıyken haksız oldum

Kaç yaşındasınız Allah aşkına? Eltiniz de abartmasin. Tamam çok büyük terbiyesizlik ikinizin de yaptığı ama dünyanın sonu değil. Kaynınızda da biraz akıl varsa bunları gidip kv ile görümceye anlatmaz. Anlatırsa bir eşinize anlatabilir ama artık ona izah etmek de size düşüyor artık. Bir şekilde anlatıp kendinizi affetrireceksiniz.

Ben yerinizde olsam madem okunmuş yazdıklarım sonuna kadar sahip çıkardım.
Evet küfür, beddua etmemem lazımdı ama o sinirle gözüm bir şey görmedi der, sinmezdim.
Olan olmuş artık, korktukça daha çok hata yapıp kendinizi iyice rezil edersiniz.
Özür dilemişsiniz zaten. Şimdi bekleyin bakalım. İnşallah korktuğunuz gibi olmaz.
Bu da size ders olsun. Sinirinizi küfür, beddua etmeden dile getirmeyi öğrenmiş oldunuz.

Adamın annesi hakkında beddua etmissiniz yani ?
kvdeyle anlasamıyorsunuzdur görüsmezsiniz.
Eltiyle bir olup msjla kvde cekistirmek nedir ya?
Elti kim?Zorunlu akraba.
Varosluk yani resmen.

Ortada intihar edilecek bir durum yok abartmayın ikiniz de. Ciddi anlamda ayıp etmişsiniz ama.. Ben söyleyeceğini sanmıyorum çoktan aramıştı söyleyecek olsa. Seni mahfederim dese biri bana et bakalım noluyor derim. Bu kadar bunaldıysanız lütfen taşının ordan daha seviyeli bir ilişki kurun. Bu kadar anne meraklısı adamla evlendiğiniz için sizde iyice normal düşünmemeye başlamışsınız.

Evet bu bana o kadar büyük bir ders olduki bidaha beddua küfür hepsine tövbe ettim.umarım kimseye söylemez umarım benimde yüzüme vurmaz hiçbirini.gerçekten çok üzgünüm yaptıgım çok cahilce çok kötü birşey Aklıma geldikce deliriyorım neler yazmıştım nesajlarda

Selam Arkadaşlar.konularımı takip edenler bilir eşim ve annesiyle çok büyük kavgamız olmuşdu.şimdi ben büyük bir yanlış yaptım.benim Eltimle aram çok iyidir.bu kavgaları onada konuşmuştum kaynanam eşim görümcem hakkında neler neler konuşmuştuk yani saydırmıştık desek yeridir eltimde çok kavgalar etdi kv ile o yüzden ikimizde bayaa doluyuz.şimdi eltim bu mesajları silmemiş ve kaynım bütün mesajları okumuş.kaynım çok iyi bir insandır inanın o kadar utandım o kadar kötüyüm ki eşiyle kavga etmiş benim içinde ona bınları çok pis ödeticem annem ablam hakkında ileri geri terbiyesizce konuşmak ne demek göstericem demiş.inanın hem çok korkuyorum eşime anlatır diye hem çok utanıyorum.ben yazdım kaynıma o lafları çok sinirliyken söyledim gerçekten üzgünüm falan ama cevap yazmadı bana.inanın çok korkuyorum.kaynanama okudugum belaları falan hepsini okumuş aklıma geldikce aklım yerinden çıkacak gibi oluyorım ya herkese anlatırsa ailem bile yüzüme bakmaz bu terbiyesizliğime göre.ve bu saatden sonra kaynımla nasıl yüz yüze

Üzgünüm, biri benim de anneme bela okuyup hakaret etse aynı tepkileri ben de veririm. Annem üzülmesin diye anlatmam ama annemle de bir daha karşı karşıya getirmem. Evliliğinize bomba atmışsınız.

X