daha beklemem gerekli mi

Bende bu aksam kan verdim arkadaslar negatif ikti ve hala regly olmadim ara ara sancilarim oluyo ama ses soluk yok 2 gun gecti nerdeyse piskolejim bozuldu ya

Değerlerin yüksek değilse idrarda belli olmaz ama kanda çıkar
kızlar meraba bi sorum olucak lütfen cvplayın ben 11 mayıs tarihinde ilişki yaşadım içime boşalma olmadı (ama zevk suyu falan aktımı bilmiyorum ) 28 mayısta adet oldum adetimde normaldi ama 29 haziranda adet olmam gerekirken hala olmadım bi hamilelik varmıdır

kızlar meraba bi sorum olucak lütfen cvplayın ben 11 mayıs tarihinde ilişki yaşadım içime boşalma olmadı (ama zevk suyu falan aktımı bilmiyorum ) 28 mayısta adet oldum adetimde normaldi ama 29 haziranda adet olmam gerekirken hala olmadım bi hamilelik varmıdır
Zevk suyu dediğin şey boşalma nasıl bilmiyorsun

Öyle bişey yok erken boşalmanın adıda zek suyu oldu
dediğin gibi olsa yıllarca geri çekilme ile korunan insanlar var o zaman onların 2 yılda bir doğurması gerek

Öyle bişey yok erken boşalmanın adıda zek suyu oldu
dediğin gibi olsa yıllarca geri çekilme ile korunan insanlar var o zaman onların 2 yılda bir doğurması gerek
benim sana sordugum soruyu cvplamıyosun ki ama yani hamilelik olma ihtimali varmı yokmu 11 mayıstan sonra hiç ilişki yaşamadım 29 mayıstada adet oldum bu ay neden gecikti sence

benim sana sordugum soruyu cvplamıyosun ki ama yani hamilelik olma ihtimali varmı yokmu 11 mayıstan sonra hiç ilişki yaşamadım 29 mayıstada adet oldum bu ay neden gecikti sence
Sorunu cevaplamaya mecbur değilim
zaten yazacaktım adet olmuşsun zaten hamile falan değilsin
yani her türlü naneyi yiyip sonra gelip buraya sızlanıyorsunuz
biz evliyken dikkat ediyoruz siz bekar halinizle bu ne rahatlık pes

aa ben onun farkında bile degilim ilişkisi var kısmının sırf o yazıylamı şimdi burda beni yadırgıyosun bi büyük olarak yardımcı olmak yerine
Evet aynen öyle evli olsan sorun ne hamile kalırsan kalırsın yani
büyüklüğümü gösteriyorum işte sahip çıkıyorum sana
ne zamandır evlisin ?

Son düzenleme:
kanun yok ama oldu işte :KK43: lütfen bana bişey söyle ona göre hareket edeyim iki gündür adet belirtim var ama olamıyorum sebebi ne bunun geçen ay adet olmama ragmen hamile olma ihtimalim varmı
Senin mesajlarının hepsi gebelik üstüne niye korunmuyorsunuz
mart ayında bu yana hep aynı korku
strestendir yada düzensiz oluyorsundur
bu kadar hamile korkusu hamile kalmakta büyük etkendir
ayrıca o ellayı bir daha kullanma

Senin mesajlarının hepsi gebelik üstüne niye korunmuyorsunuz
mart ayında bu yana hep aynı korku
strestendir yada düzensiz oluyorsundur
bu kadar hamile korkusu hamile kalmakta büyük etkendir
ayrıca o ellayı bir daha kullanma
iki kere böyle bişey yaşadım ikisindede zehir oldu hayat bana ellayı sadece bi kere kullandım bi dahada kullanmadım elladan sonra düzensiz oldu ya erken oluyor yada geç

X