- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
Ben sürekli diyorum o ilk kez dediBence de öyle ben iki tarafta da art niyet görmüyorum açıkcası. Eğer bu durum sürekli olmuyorsa tabii.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sürekli diyorum o ilk kez dediBence de öyle ben iki tarafta da art niyet görmüyorum açıkcası. Eğer bu durum sürekli olmuyorsa tabii.
Ben konuya direk girerim biraz kırıcı oldum galiba ama napiyim kilo almasaydi:)Evet söylediğiniz doğru bu yüzden kendini ifade etme şekli yaklaşım çok önemli. İki kili içinde geçerli
Yapamayacağı bisey istemedimBen konuya direk girerim biraz kırıcı oldum galiba ama napiyim kilo almasaydi:)
Belki kendisi de bu konuda rahatsızdır. Siz yüzüne vurmuş gibi olabilirsiniz. Bunu tartışma haline getirmeye gerek yok bence. Sağlık problemi olabilir veya gerçekten işi çok yoğun olabilir veya kilo vermek istemiyor olabilir sürekli olarak kilo ver demek irite edici olur. Eşimde bana sürekli kilo ver dese önce kendine bak derim yanlış anlamayın asla erkek arkadaşınızı savunmuyorum ama olaylara farklı açılardan bakıp anlayışlı olmak gerek.Yapamayacağı bisey istemedim
Haklısınız teşekkürler daha farklı yaklaşmayı deniyicemBelki kendisi de bu konuda rahatsızdır. Siz yüzüne vurmuş gibi olabilirsiniz. Bunu tartışma haline getirmeye gerek yok bence. Sağlık problemi olabilir veya gerçekten işi çok yoğun olabilir veya kilo vermek istemiyor olabilir sürekli olarak kilo ver demek irite edici olur. Eşimde bana sürekli kilo ver dese önce kendine bak derim yanlış anlamayın asla erkek arkadaşınızı savunmuyorum ama olaylara farklı açılardan bakıp anlayışlı olmak gerek.
Etek gıyınce daha mı bakımlı olunuyormus:)Ben 3 aydır elbıseyle yasıyorum da sevıneyım barı.Merhaba,
Erkek arkadaşım biraz kilo aldı ve baya göbek oldu ilk tanıştığımızda çok fitti eski haline dönmesi konusunda hep soyleniyorum oda işi gereği hareketsizlikten olduğunu söyledi.Ama bunun için çaba göstereceğini söyledi.Bu konuşmanın ardından daha bakımlı olmam gerektiğini söyledi mesela hiç etek giydiğini görmedim dedi . Aslında bir bakıma haklı hep pantolon giyiyorum daha kadınsı ol dedi.Yani etek giymeye hiç alışamadım daha bakımlı olmak için ne yapmam gerekir.Sirf o istiyor diye değil kendimde değişiklik istiyorum.Onerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.Simdiden teşekkürler.
İşte değişiklik istiyor benimki farklı görmek istiyor hep pantolon tişörtEtek gıyınce daha mı bakımlı olunuyormus:)Ben 3 aydır elbıseyle yasıyorum da sevıneyım barı.
Bugun cıtcıt taktım mesela sacıma,sacım kısa normalde.Enerjımı yukselttı.
1 yıl once falan mıknatıslı kırpıklerden almıstım ınternetten.Arada onları takıyorum,kırpık cok degistiriyor ınsanı.Ben fondotenı falan bayramdan bayrama suren bı ınsanım.O yapıskan hıssı hıc sevmem.Boyle seyler yapıyorm enerjım yukselsın dıye.
10 parmagıma takma tırnak takıp,oglene kadar cocukla hepsini patır patır dusurdugumden gkjlkgf tırnak olayını ojeyle gecistiriyorm.Kız buyusun tırnak da takcam gflkfgklşgfk
Bence daha yapıcı değil daha emrivaki olur. Erkek arkadaşım bana diyetisyenden randevu alayım vs dese sanane derim. Sen kendine al o randevuyu derim. Ya bence kilo konusunda birileri uyarmak, laf söylemek, öğüt vermek(!) Çok anlamsız.Kilo ver demek yerine sağlıklı beslenmeyi öğrenebilmemiz için bir diyetisyen buldum, müsait olduğunda randevu alayım da birlikte gidelim diyebilirsiniz. Daha yapıcı olur
Onun ıstemesı degil onemlı olan sız ıstıyor musunuz?Yalnız 35 derece havada pantalon gıyen kadın,butun zorluklara gogus gerer gkjgkj Kıymetınzıı bılsın.İşte değişiklik istiyor benimki farklı görmek istiyor hep pantolon tişört
Daha dün sevgilim kilolu diye konu açan erkek üyeyi aforoz ettik burda. Düşününce konu sahibinin ondan ne farkı var ki?Bence daha yapıcı değil daha emrivaki olur. Erkek arkadaşım bana diyetisyenden randevu alayım vs dese sanane derim. Sen kendine al o randevuyu derim. Ya bence kilo konusunda birileri uyarmak, laf söylemek, öğüt vermek(!) Çok anlamsız.
Bence daha yapıcı değil daha emrivaki olur. Erkek arkadaşım bana diyetisyenden randevu alayım vs dese sanane derim. Sen kendine al o randevuyu derim. Ya bence kilo konusunda birileri uyarmak, laf söylemek, öğüt vermek(!) Çok anlamsız.
İşte sürekli pantolon bu sıcakta bayiyor elbise ve tulum deniyicemBayan deyyiliz kadınız... Ve istediğimiz, rahat ya da güzel hissettiğimiz şeyleri giyeriz. Erkek arkadaş, koca, abi vs kendi donunu toplasın önce...
Aynen bu nedenle müdahale etmek istedimBana da hadi randevu aldim veya alacagim birlikte gidelim şeyi kibar gelmiyor. Aşiri gicik bir yaklaşim sanki karşisinda cocuk var gibi, direkt söyle daha iyi.
Bu arada insanlari kilo konusinda uyarmak, ogut vermek bence de anlamsiz ama bu insan eşim/sevgilimse uyaririm gayet. Gozumun onunde naparsa yapsin ne hale gelirse gelsin diye duramam oylece.
Kiz sen buara ne guzel yorumlar yapiyorsunBana da hadi randevu aldim veya alacagim birlikte gidelim şeyi kibar gelmiyor. Aşiri gicik bir yaklaşim sanki karşisinda cocuk var gibi, direkt söyle daha iyi.
Bu arada insanlari kilo konusinda uyarmak, ogut vermek bence de anlamsiz ama bu insan eşim/sevgilimse uyaririm gayet. Gozumun onunde naparsa yapsin ne hale gelirse gelsin diye duramam oylece.
Kiz sen buara ne guzel yorumlar yapiyorsun
Ay dur linkini bulursam atayım elbiselerin-eteklerin altına tayt giyiyorum ben kom ve nbbnin pamuklu yakmıyor da pişikte yapmıyor çok rahat pantolon giyersem geberirim gerçi ben genel anlamda pantolon giymiyorum yaz kış ama neyse sjfkflAy ben mecburiyetten giyiyorum iç bacaklarım birbirine sürtüyor yoksa mahvoluyorum zayıflamak dışında önerin varsa alırım
Yok ondan degilde dikkatimi cekti, sana hep hak veriyorumDemek hep kotu yorumlar yapiyordum.