Daha bakımlı olmak

Bakım değil aslında feminenlikten bahsediyor. Etek,elbise,makyaj,topuklu,sac vs kadını ifade eder,genel anlamda. Kadınları bir kalıba sokamayız ama somut olan gerçekler var.Kendisine laf sokulunca o da taş atmış aklınca...

Yani kendilerine baksınlar onlarda
Valla ister baksınlar ister bakmasınlar, şunu giy bunu yap diyen adam sevmem ben. He tabi ki karşımızdaki insanı irite eden şeyler varsa dikkat edilir o ayrı mesele. Ama daha bakımlı ol, etek giy, topuklu giy, asker gibisin vs diyecek adamın beynini jöleye çeviririm muhtemelen.

Kilo ver demek yerine sağlıklı beslenmeyi öğrenebilmemiz için bir diyetisyen buldum, müsait olduğunda randevu alayım da birlikte gidelim diyebilirsiniz. Daha yapıcı olur
niye yapıcı olmaya uğraşıyor ekek arkadaşı ona sana yeni kıyafetler alalım diye mi yaklaşmışta

Adamı durtmussun,adam da seni durtmus.
Mevzu etek değil.
Bugun etek giysen yarın fistan ister.

Galiba ben kilo ver diyince söyledi önceden söylemedi hiç ama benimde aklımdaydı hep aynı tarz giyinmekten sıkıldım galiba
ben de sizin gibiydim. giyim tarzım hep aynıydı. bilmiyorum ne oldu ama artık daha iddialı giyim tarzına yöneldim. kilonuzu bilmiyorum ama benim göbek bölgem var mesela. zayıflamaya çalışıyorum ama yeteri özeni vermiyorum. bir şey farkettim reklama girer mi bilmiyorum ama trendyol curve serisinde mükemmel ürünler var. ben büyük beden olduğu için değil vücuduma çok uyduğunu fark ettiğim için artık sadece ordan alışveriş yapıyorum. bi de 400liraya 150 lira indirim var haberiniz olsun giyim çok değiştiriyor insanı. normalde terlik giyemezdim. 2 3 tane topuklu terlik aldım. işe gelirken bile giyiyorum insan kendini özgüvenli hissediyor. onun dışında aktardan doğal yağlar alıp peeling, masaj yağı vs yapabilirsiniz ben çok severim bi şeyleri karıştırıp bi şeyler yapmayı saç renginizi değiştirebilirsiniz bla bla. ama bunları sizin de dediğiniz gibi kendiniz için yapın lütfen. çok iyi hissedeceksiniz :)

Teşekkür ederim tavsiyeler için kendim yapicam

niye yapıcı olmaya uğraşıyor ekek arkadaşı ona sana yeni kıyafetler alalım diye mi yaklaşmışta
Anladığım kadarıyla mevzuyu başlatan arkadaşımız erkek arkadaşı buna karşılık vermiş. Ayrıca sevdiği insana karşı neden yapıcı olmasın ki? Ilımlı olmak ve orta yolu bulmaya çalışmak, karşılıklı iletişimde olmak her zaman hayatı kolaylaştırır. Nasıl yaklaşırsanız öyle karşılık alırsınız. Eğer olmuyosa doğru insan değildir.

doğrı haklısınız konuyu açan üyenin nasıl yaklaştığını bilmiyoruz ama karşıdaki cevaptan ılımlı yaklaşmanın bi anlamı olmayacağı belli oluyor çünkü adam misilleme yapmaya kalkmış

Sonuçta karşılıklı talepler olabilir bu bence de doğal bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…