- 22 Aralık 2020
- 3.958
- 12.236
- 158
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Son bono gobogon vor dodon o zomon sondo otok goy bokomlo ol..söyledi.Ama bunun için çaba göstereceğini söyledi.Bu konuşmanın ardından daha bakımlı olmam gerektiğini söyledi mesela hiç etek giydiğini görmedim dedi
Bende istiyorum giyim tarzımı biraz değiştirmek tatilde bile etek giymedim baya kötü alışmışımÖyle alışmışsın herkesin bir tarzı var.. ben ünivde bile 16 punto topuk giyer sikir sikir gezerdim, en yakın arkadaşım japon askeri gibi hep düz giyerdi. Birgün sevgilisi demiş ki sen asker misin niye hep düz ayakkabı ve pantolon giyiyorsun. Sonra kız çok üzüldü, yavaş yavaş giymeye başlamıştı. Tabi erkek arkadaşın istiyor diye de olmaz bu isler senin içinden gelmesi lazim
Ablam alttan taytımsı bişey giyiniyordu.Ay ben mecburiyetten giyiyorum iç bacaklarım birbirine sürtüyor yoksa mahvoluyorumzayıflamak dışında önerin varsa alırım
E siz istediniz diye ondan değişiklik bekliyosunuz amaMerhaba,
Erkek arkadaşım biraz kilo aldı ve baya göbek oldu ilk tanıştığımızda çok fitti eski haline dönmesi konusunda hep soyleniyorum oda işi gereği hareketsizlikten olduğunu söyledi.Ama bunun için çaba göstereceğini söyledi.Bu konuşmanın ardından daha bakımlı olmam gerektiğini söyledi mesela hiç etek giydiğini görmedim dedi . Aslında bir bakıma haklı hep pantolon giyiyorum daha kadınsı ol dedi.Yani etek giymeye hiç alışamadım daha bakımlı olmak için ne yapmam gerekir.Sirf o istiyor diye değil kendimde değişiklik istiyorum.Onerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.Simdiden teşekkürler.
Haklısınız bi tane siyah elbisem var ondan basliyicam:)Siz eteği bırakın elbiseden yürüyün şimdilik, kombinlemesi daha kolay, giy çık.
Bir tane işte giyilebilecek gömlek elbise tarzı bir şey, bir tane de dışarda giyilebilecek çiçekli elbise almakla başlayın işe, gerisi gelir. Mini olmasına gerek yok midi olsun.
Kolay gelsin.
Üniversitedeki erkek arkadaşım da bana aynı şeyi söylemişti, topuklu giy kadın kadın ol vs. Sen de giyersen giyerim demiştimÖyle alışmışsın herkesin bir tarzı var.. ben ünivde bile 16 punto topuk giyer sikir sikir gezerdim, en yakın arkadaşım japon askeri gibi hep düz giyerdi. Birgün sevgilisi demiş ki sen asker misin niye hep düz ayakkabı ve pantolon giyiyorsun. Sonra kız çok üzüldü, yavaş yavaş giymeye başlamıştı. Tabi erkek arkadaşın istiyor diye de olmaz bu isler senin içinden gelmesi lazim
Etek giyince mi bakımlı olunuyormuşMerhaba,
Erkek arkadaşım biraz kilo aldı ve baya göbek oldu ilk tanıştığımızda çok fitti eski haline dönmesi konusunda hep soyleniyorum oda işi gereği hareketsizlikten olduğunu söyledi.Ama bunun için çaba göstereceğini söyledi.Bu konuşmanın ardından daha bakımlı olmam gerektiğini söyledi mesela hiç etek giydiğini görmedim dedi . Aslında bir bakıma haklı hep pantolon giyiyorum daha kadınsı ol dedi.Yani etek giymeye hiç alışamadım daha bakımlı olmak için ne yapmam gerekir.Sirf o istiyor diye değil kendimde değişiklik istiyorum.Onerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.Simdiden teşekkürler.
Erkek arkadaşım da da kesin seker var b8 türlü kilo vermiyor isteseler verirler benceE siz istediniz diye ondan değişiklik bekliyosunuz amaevet benim eşimde evlendiğimiz gibi değil ve bende kilo vermesi gerektiğini söylüyorum ama şekeri ve kolesterolü çıktı. Siz istiyorsanız onunda hakkı
Yani öyle istiyorlar napalim:)Üniversitedeki erkek arkadaşım da bana aynı şeyi söylemişti, topuklu giy kadın kadın ol vs. Sen de giyersen giyerim demiştim
Başka şeyler de dedi de :)Etek giyince mi bakımlı olunuyormuşilk bakımlı ne demek onu öğrensin bence
Üniversitedeki erkek arkadaşım da bana aynı şeyi söylemişti, topuklu giy kadın kadın ol vs. Sen de giyersen giyerim demiştim
Onların isteklerine göre şekillenemeyeceğimize göre tabi ki istediğimiz neyse onu yapacağız.Yani öyle istiyorlar napalim:)
Ahahah 2 metre boyu 47 numara ayağıyla şahane bir kadın olurdu benceDemedi mi ben giyersem senden daha kadın olurum dlkjlksglk
bende var o sorun tayt ya da bol eteklerin altına şort falan çözüyo işiAy ben mecburiyetten giyiyorum iç bacaklarım birbirine sürtüyor yoksa mahvoluyorumzayıflamak dışında önerin varsa alırım
Aynen yaaGöze göz,dise dis demis resmen
Taytsiz giyemiyorum zatenbende var o sorun tayt ya da bol eteklerin altına şort falan çözüyo işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?