Daha bakımlı olmak

söyledi.Ama bunun için çaba göstereceğini söyledi.Bu konuşmanın ardından daha bakımlı olmam gerektiğini söyledi mesela hiç etek giydiğini görmedim dedi
Son bono gobogon vor dodon o zomon sondo otok goy bokomlo ol..
Adam bildigin ben böyleyim ama sen de kadınsı degilsin tam dengiz demis.
Etek giyerek bakımlı olunmaz kadınsı da olunmaz.Bu mevzu asırı genis bir yelpaze icerir bana göre.İnsanın yapısı,aurası, tarzı herşeyi belirler..Onceden bu adamin yanında mini midi yaldizli yildizli eteklerle şıkır şıkırdınızda sonradan mı pantolon cıktı..

Öyle alışmışsın herkesin bir tarzı var.. ben ünivde bile 16 punto topuk giyer sikir sikir gezerdim, en yakın arkadaşım japon askeri gibi hep düz giyerdi. Birgün sevgilisi demiş ki sen asker misin niye hep düz ayakkabı ve pantolon giyiyorsun. Sonra kız çok üzüldü, yavaş yavaş giymeye başlamıştı. Tabi erkek arkadaşın istiyor diye de olmaz bu isler senin içinden gelmesi lazim

Bende istiyorum giyim tarzımı biraz değiştirmek tatilde bile etek giymedim baya kötü alışmışım

Siz eteği bırakın elbiseden yürüyün şimdilik, kombinlemesi daha kolay, giy çık.

Bir tane işte giyilebilecek gömlek elbise tarzı bir şey, bir tane de dışarda giyilebilecek çiçekli elbise almakla başlayın işe, gerisi gelir. Mini olmasına gerek yok midi olsun.

Kolay gelsin.

E siz istediniz diye ondan değişiklik bekliyosunuz ama evet benim eşimde evlendiğimiz gibi değil ve bende kilo vermesi gerektiğini söylüyorum ama şekeri ve kolesterolü çıktı. Siz istiyorsanız onunda hakkı

Haklısınız bi tane siyah elbisem var ondan basliyicam:)

Üniversitedeki erkek arkadaşım da bana aynı şeyi söylemişti, topuklu giy kadın kadın ol vs. Sen de giyersen giyerim demiştim

Etek giyince mi bakımlı olunuyormuş ilk bakımlı ne demek onu öğrensin bence

İlla mini etekle başlamaniz gerekmiyor ki dizin hemen ustunde elbiseler bakın kendinize. O da kısa derseniz midi olanlara bakın. Zaten bu sicakta pantolon çekilmez, sizin icin de iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…