Daha altı gun oldu...

Siz onlari dusunup kalayim demissiniz ama ters tepmis.Cunku onlarinda ayri bir duzeni var cok fazla karismissiniz islerine belki yardim ederek is yapsaydiniz daha kiymetiniz bilinirdi.Mesela eski kiyafetlerinizi neden kurcaladiniz ki onlar atardi madem sevmiyorlar yardimi.Bide cok uzatmissiniz yani 3 gun kalip donseydiniz ya da gunduz gideceginiz hic yer yok mu arkadas,akraba ziyareti falan.Kardesiniz bile gezmis siz oturmussunuz

İkiniz de hatalısınız. Ev onun evi düzen onun düzeni. Siz iyilik ettim diyosunuz ama bir insanın hayatının düzenine müdehale etmişsiniz. Ama ne olursa olsun anneniz de öyle hakaret edemez etmemeli. Pek uyuşmuyosunuz sanırım, az görüşmek en iyisi

İkiniz de hatalısınız. Ev onun evi düzen onun düzeni. Siz iyilik ettim diyosunuz ama bir insanın hayatının düzenine müdehale etmişsiniz. Ama ne olursa olsun anneniz de öyle hakaret edemez etmemeli. Pek uyuşmuyosunuz sanırım, az görüşmek en iyisi

Konuyu neden hortlattık?

Benim takıldığım, lütfen çöpe kıyafet atmayınız. sokakta o kadar perişan halde gezen çocuk var. Birilerine yardım edin giymediklerinizle. Sonuçta kardeşinize giyer mi diye sormuşsun demek ki kıyafetlerin durumu iyi. Neyse konuya gelecek olursak, anneniz pek de anaç değilmiş ama herkesin karakteri farklı tabi, zorla kocaman kadını değiştiremezsiniz. Keza düzenini de öyle. Bana annem gelir bulaşık yıkar, Allah razı olsun anacım ama bunlar böyle sıralanmaz da derim. Herkesin kendi düzeni var. Bi misafirlik süreci de var tabi. Farklı bi düzenle evine gittiğiniz için rahatsızlık vermiş olabilirsiniz. Sonuçta onun evi, onun hayatı.

Anneniz de hayata öyle tutunmuş.
Sizin aile yaşantınız onda yokmuş ama o da böyle, onu böyle kabul edememekten kaynaklı probleminiz.
Evinin düzeni ayrıca, siz beğenmediğiniz şeyi değiştirmek istemişsiniz ama olmaz.
Dışarda yemek ise siz de ona eşlik edebilirdiniz, size de değişiklik olurdu. Ortak bir paydada buluşmuş olurdunuz.

Ben annemın benı sewdıgını dusunuyodum yanılmışım dogru herkes anac olmuyor
Her doğuran ana olmuyor ki, yada beklediğimiz gibi bir ana. Bak geçen burda okudum ben de, çocuğunu babaya bırakmış kadın, kocası kız kaçırmış bilmem ne. Adam da marketin önüne bırakmış. Sonra pişman olmuş. Bilmem ne. Hepsi hikaye. Doğurmakla, yapmakla olmuyor.

C
Her doğuran ana olmuyor ki, yada beklediğimiz gibi bir ana. Bak geçen burda okudum ben de, çocuğunu babaya bırakmış kadın, kocası kız kaçırmış bilmem ne. Adam da marketin önüne bırakmış. Sonra pişman olmuş. Bilmem ne. Hepsi hikaye. Doğurmakla, yapmakla olmuyor.
cok Haklısın babam zaten terk ettı hıc arayıp sormaz buda boyle bı versıyon işte

Dısardada
Anneniz de hayata öyle tutunmuş.
Sizin aile yaşantınız onda yokmuş ama o da böyle, onu böyle kabul edememekten kaynaklı probleminiz.
Evinin düzeni ayrıca, siz beğenmediğiniz şeyi değiştirmek istemişsiniz ama olmaz.
Dışarda yemek ise siz de ona eşlik edebilirdiniz, size de değişiklik olurdu. Ortak bir paydada buluşmuş olurdunuz.
dışarda da yedik gezdırdıkte ama bız ona ayak uyduramayız gunde 400 lırayı harcayacamayız anlıyorsunuz umarım...

C

cok Haklısın babam zaten terk ettı hıc arayıp sormaz buda boyle bı versıyon işte
Sen kendi düzenine kendi ailene bak boşver. Eşinle mutlu ol yeter. Annen de bu şekilde mutlu demek ki. Bi de bak kadın terkedilmiş. Onun psikolojisi de iyi değildir belki. Anne gibi yar olmaz. Ama olmayınca da olmuyor . Siniriniz yatışsın senin de annenin de, sonra bi günlüğüne bayramdan bayrama uğrarsın. Bişey değil. Uzak olan tatlı olur.

Annenin kimseye tahammülü yok. Yalnız yaşamaya alışmış. Bir de manevi duyguları eksik. Hani aile, yuva, çocuk. ..hiç birşey umrunda değil. Böyle olunca ihtiyarligida huzur evinde geçirir. Bazı insanlar geçimsiz huysuzdur. Böyle kabul et. Uzun bir süre arama sorma. O özlesin bakalım. Sessiz tepki ver yani. Otur evinde mutlu mutlu yasa. Kaprisli insanları çekmek zorunda değilsin. Git evine eşine de söyleme seni özledim dayanamadım geldim de. Adamı al koynunda anneni de boşver.

Ya telefondan gırdım canım zaten skkn bıde sız ımla dan bahsedıyor sunuz

Dur kız atarlı :-) bize ne fırça atıyon.. bence anneye kızılmaz o kadar.. kadın rahat kadın.. değiştiremezsin ki.. senin ona uyman gerek.. Azdan aza görüşüyorsunuz zaten azıcık sikiver dişini.. opusun barışın.. :-)

Aynen baskasina dolmus sanırım zaten dünde kardesımı dövdü sonra basıt bı konu yuzunden o konuda kız kedı ıstedı kuramadım getırdık çatıya yuva yaptk nıye ıstedı dıye dövdü yanı bole bırısı

X