Daha 1 yıllık evliyiz ama eşim bana deli gibi aşıkken şimdi ilgisi azaldı. Ne yapmalıyım?

Monroe__

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
15
3
16
Merhaba. Biz eşimle 1 yıllık evliyiz. Daha çok yeni, ve ben 23 yaşındayım. İkimizde çok severek evlendik, ben onu o da beni... Hatta beni elde etmek için çok çabalar, akla hayale gelmeyecek romantizmler yapmıştır. Ama şuan... Hiç ilgilenmiyor diyemem ama ilgisi azalmaya başladı. Önceleri gece bana sarılmadan uyuyamazdı mesela ama artık direkt arkasını dönüp uyuyor, çok nadir sarılıyor. Önceden benden gözlerini alamaz, hep yanımda olur, uyuyup kaldığımda mesela ne zaman gözümü açsam hayran hayran beni izlerdi. Şimdi hiç yok. Hep saçımı okşar öper koklar elimi tutardı mesela şimdi bunlar da azaldı hiç yok diyemem ama azaldı. Bense tam tersiyim onun yanından hiç ayrılmak istemiyorum, uyurken onu izlemek istiyorum hep falan o da benim gibi olsun istiyorum hatta açıkça konuştum bunu haklısın iş stresinden falan dedi bir süre yine iyi gitti ama şimdi yine ilgisi azaldı. Çok üzülüyorum. Bazen canı kaynıyor tam istediğim gibi bir adam oluyor mesela ama genelde öyle değil işte. Neden? Anlamıyorum beni sevmediğini sanmıyorum öyle davranmıyor seviyor biliyorum ama eski ilgiden eser yok. Biz daha çok yeni evliyiz şimdiden azalmaya başladı, ilerde iyice biterse diye çok korkuyorum. Ne yapsam da benim istediğim gibi davransa bilmiyorum. Bana biraz yardımcı olun lütfen. Tanıdığım kimseye bahsetmek istemiyorum bundan... Ama çok içime atıyorum malesef, mutsuz oluyorum...

boşa kuruntu yapma iş hali yorgunluk olur öyle şeyler aşk sevgi zamanla zaten saygıya dönüşüyo ne güzel maşallah seviyo seni işte boşa sıkıntı yapma mutluluğunuz daim olsun

Canım heran el ele olunmaz ki yorgundur streslidir beklenti içine girerken bunlarıda düşün boşa kuruntu yapma

boşa kuruntu yapma iş hali yorgunluk olur öyle şeyler aşk sevgi zamanla zaten saygıya dönüşüyo ne güzel maşallah seviyo seni işte boşa sıkıntı yapma mutluluğunuz daim olsun
Biraz kendimi geri çektim işe yaradı, teşekkür ederim yine de cevabınız için.

Adam skilmis gibi gelio bana her an mic mic sevgi yumagi olmaktan..

Dozunda yap herseyi ne cok fazla sk ne de bos birak uzaklastirirsin kendinden daha fazla belki is sorunu var konusmayi dene..

Bnm esimde dun izmite gitti arkadasinin dugunu icin bnde annem oldugu icin gitmedim aksam nobete gecti 12/8 yani dun sadece sabah cikarken gorustk. Bugun sbh eve bi geldi cok ozledim seni kosarak buyuk adimlarla geldim eve valla burnumda tuttun dedi ilk kez boyle oldu. Hyr simdi yerdimi ovdumu anlamadim daha once 1hafta ayri kaldigimiz oldu ama bn sirarsam heee ozledm derdi yani aslinda biz kadinlar fazla dusunuyoruz o yuzden oluyo. E artik evlisiniz 1 sene gecmis. Her saniye mic mic olmasini bekleme sende canim yorgundur, cani birseye sıkılmistir.. vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…