Bebek Beslenmesi d3 vitamini ???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

buser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
29
0
36
Ankara
Arkadaşlar merhaba bebeğimiz 15 günlük gerekli zamanlarda kontrollere gittik ama bize kimse d3 vitamini kullanın demedi ne zaman kullanmaya başladınız siz ? :26:

bize doktor 15 günlükken başlattı acd3 kullanıyorum sağlık ocağını arayıp sorabilirsin canım

12 günlüktü topuk kanı için sağlık ocağına gittik o zaman verdiler bize.sağlık ocağına sor onlar verecekler.

15 günlükken kullanmaya başlıyorsun
ama bize doktorumuz acd3 vitamini marka farketmez almamızı söyledi
ben doğduğundan beri bunu kullanıyorum
monovit d3 te e322 diye bir madde varmış
ve hiperaktif yaptığını zararlı olduğunu söylemişti

Canım merhaba monovit d3 ün zararlı olduğnu söylemişsın kızım şu an 7 aylık ve ben 15 günlükten beri hep onu kullanıyorum onu verdi ebe bize ve hiçbir zararı da olmadı çok şükür

Canım merhaba monovit d3 ün zararlı olduğnu söylemişsın kızım şu an 7 aylık ve ben 15 günlükten beri hep onu kullanıyorum onu verdi ebe bize ve hiçbir zararı da olmadı çok şükür

merhaba bize doktor böyle söyledi zararlı olduğunu
ona kalırsa dr benim kızımda d3 kullandı diyor
illa herkeste bişi olcak diye birşey yok ki
mesala zararlı şeyler yiyoruz kimimize zararı olmuyor kimimize oluyor
sağlık ocakları monovit veriyor,acd3 ü bizzat kendi drmuz verdi
ben acd3 kullanmaya devam ediyorum tercih meselesi

hepinize çok teşekkür ederim. biz hiç sağlık ocağına gitmedik kontrollere doğduğu hastaneye gittik gittiğimde bi soruum bakalım

Merhaba
Acd3 u gunde kac damla veriyordunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…