Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi D vitaminini ne zaman başladınız

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

leyla123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
57
0
86
Bursa
Mrb kızlar bebeğim 10 günlük oldu.5 günlükken çocuk druna göründük ama Dvitamini konusunda bize bir şey söylemedi.Geç kalmak istemem.sizler ne zaman kullanmaya başladınız.D vitamini dışında kullandığınız başka bir şey var mı acaba

sanirim 1 haftalikken baslamistik.bende tam hatirlayamiyorum simdi.yoksa 1 aylikmiydi.yok ya daha erkendi yeni dogumdu yani.sen cocuk doktoruna sor yeniden bence.

multitabs kullanıyorsan d vitamini kullanma sakın multitabsın prospektüsünü oku istersen orda kullanmayın diyor içerisinde var çünkü

15 günlükken başladım ayrıca d vitaminidir ilaç degildirr anne sütünde olmayan tek vitamin d vitamini o yüzden dogunca kullanılması gerekli bebegin kemik bıngıldak gelişimi için şart. gereksiz olsaydı verilmezdi

bnde yenı basladm multıtabs verdı doktor acd günde 1 kez olarak verıyom..

almanyada hap olarak veriliyor türkiyede sanırım damla.. ya anne sütünde yada suda eritiliyor.. doğar doğmaz 1 sene veriliyor yani başlayabilirsin :)

ne olur ne olur ne olur.....şu kan damlası ve vitamin işine önnemsiz demeyi..aman nolcak demeyin..d vitamini hiç bir besinde yok.çok önemli bu ilk yıl....kendi bebeğime de multitabs kullanıyorum.diğer vitaminlerin de olması bir avantaj...bebeklerin hemoglobin değerini de ölçtürüp kan damlası muhakkak verin.bunlar ilaç değil ilerde ilaç kullanmanızı önleyecek destekler....

merak ettıgım polıvıtın multıvıtamınını kullaıyorum ayrıca d vıtamını vermeme gerek yok sanırım. hemsıre olan yengem ayrıca d vıtamınınede basla dıyor ama benım kullandıgım ılacın ıcınde zaten war

ben 7 aralıkda dogum yaptım.hemsıre d-vit dıye bı damla verdı.15. gunden ıtıbaren kullanacakmısız.ama ne kadar surecek bılmıyorum.bıtınce yıne alacakmıyız acaba

benim oğlum 3 bucuk aylık ve d vitaminide dahil biz hiçbir çeşit vitamin kullanmadık.. sağlık ocağına hiç götürmedim özel bi hastaneye gidiyoruz ve drumuz hiç vitaminden bahsetmedi bunu kullanmak zorundamıyız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…