Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar
1 aylık bebeğim var ocean d vitamini kullanıyorum.Ama sanki huzursuzluk yapıyor.3 gün kadar vermeyip denedim daha sakin oldu.D vitaminide önemli bir vitamin.Sizlerde böyle bişey yaşayan oldu mu
Sağlık ocağında ücretsiz devit-3 veriyorlar. Ben onu kullanmıştım ve bir sorun yaşamadım hiç. Sadece sabah vermek gerekiyor gece gündüz dengesini bozmamak için. Öyle biliyorum
Merhaba arkadaşlar
1 aylık bebeğim var ocean d vitamini kullanıyorum.Ama sanki huzursuzluk yapıyor.3 gün kadar vermeyip denedim daha sakin oldu.D vitaminide önemli bir vitamin.Sizlerde böyle bişey yaşayan oldu mu
Baska bir D vitamini markasi deneyebilirsiniz. Bazi markalar bazi bebeklerde ekstra gaza sebep oluyor maalesef. Bir de gunduz vakti mumkunse oglene kadar verirseniz daha iyi olur.