D vitamini testi nerede yapılır?

itsmylife_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
2.277
5.566
158
Hanımlar selam. Gebelik takibi için kan degerlerime baktırdım fakat D vitamini ve B12'ye bakmıyoruz diyor devlet hastaneleri. E sağlık ocakları da bakmıyoruz diyor. Özel hastane dışında kimse bakmıyor mu yahu bu değerlere? İstanbul'dayim bu arada.

Covid döneminde devlet hastanelerinde ve sağlık ocaklarında kaldırıldı dediler anlamadım ben de. Kadın doğumdan tahlil isterken istemiştim D ve B12 ye de bakmalarını, yok burda bakmıyoruz dediler. Bi tanesi şehir hastanesiydi hatta. Anlamadım valla bı turlu
dahiliye bakar ya o nerden çıktı ben dahiliyeden baktırdım

yok canım yakın bi zamanda baktı hemde saç dökülmesi için gitmiştim d eksik çıktı hatta :))

Benim sağlık ocağım B12'ye vakti ama D vitaminine bakamadi. Şehirden şehire fark mi var acaba ? İlginç.

2 hafta önce sağlık ocağında bütün tahlilleri yaptırdım simdi sizin icin Baktm b12 var ama D vitamini sonucum yok

Özelde baktırdım bugün. Folikasit,D vitamini,B12,Tsh değerlerime bende. D vitamini aşırı düşük çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…