- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 34
- Konu Sahibi Sermin3694
D vitamini sağlık ocağı veriyor kullanan varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asıl takip eden dr un . Duzenli nereye kontrole gideceksen ordaki dr a uy. Karisir. Ona gore tahlil sonuclari yapilacak.Vitamin hapı kullanıyorum ondan var 10 damla da devit dedi sağlık ocağı doktorum vermedi
Kaçıncı haftanDEvit 3 ampul kullanıyorum
11 hafta bu hafta ilk başta yaptırdığım testlerde d vitamini düşük çıktı 3haftada bir içmemi istedi 3kez ıkı doktora sordumKaçıncı haftan
Ne zamandan ne zamana kadar kullandın camimDevit 3 kullandım günde 20 damla dedi doktor. 3-4 şişe bitirdim biraktirdi
Tam hatırlamıyorum canım ama 7. Haftada falan başladım galiba 1 şişe bitirdim 1 ay sonra tekrar kan testlerinde düşük çıkınca 2 sise daha verdi. Yani 15-16 haftalarda kullandım onuda. Hatta doktorum meyve suyuna karıştır iç demiştiNe zamandan ne zamana kadar kullandın camim
Değerin kaç çıkmıştı canım seninBende kullanıyorum canım, doktorum özellikle oral dvit3 verdi. En işlevsel olanı buymuş.bebeklere kullanılan. Fiyatı 7,5 tl. Sigorta karşılamıyor. Eki Görüntüle 1911506 Günde 7 damla
Değerin kaç çıkmıştı canım senin