L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 451 230 24 10 Ekim 2024 Konu Sahibi liyuzada #1 D vitamini eksikliği iştahsızlık yapar mı?
Elif Onur Üyesi Pro Üye 12 Temmuz 2006 35.043 30.456 61 10 Ekim 2024 Konu Sahibi liyuzada #2 D vitamini eksikliği iştahsızlık yapar mı? - Google'da Ara Ben belim için dittiğimde d vitamini veriyor fizik tedavi uzmanı ama iştahsızlığım vs yok
D vitamini eksikliği iştahsızlık yapar mı? - Google'da Ara Ben belim için dittiğimde d vitamini veriyor fizik tedavi uzmanı ama iştahsızlığım vs yok
L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 451 230 24 10 Ekim 2024 Konu Sahibi liyuzada #3 Elif .!.: D vitamini eksikliği iştahsızlık yapar mı? - Google'da Ara Ben belim için dittiğimde d vitamini veriyor fizik tedavi uzmanı ama iştahsızlığım vs yok Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, geçmiş olsun. Benim d vitaminin baya düşük de iştahsızlığım da var o yüzden sormak istedim.
Elif .!.: D vitamini eksikliği iştahsızlık yapar mı? - Google'da Ara Ben belim için dittiğimde d vitamini veriyor fizik tedavi uzmanı ama iştahsızlığım vs yok Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, geçmiş olsun. Benim d vitaminin baya düşük de iştahsızlığım da var o yüzden sormak istedim.