Yaptırdığım tetkikler sonucunda d vit 9 Damla kullanıyorum Aşırı halsizlik nefes darlığı,dudaklarımda kuruma dilimde kırmızılık ve mide bulantısı yaşıyorum Kalça ve bel ağrısı yaptı bir de .Bunları yaşayan var mı Arkadaşlar Ve ne surede d vitamini damlası fayda ediyor Günde 35 damla kullanıyorum 2.şişe bitmek üzere
Yaptırdığım tetkikler sonucunda d vit 9 Damla kullanıyorum Aşırı halsizlik nefes darlığı,dudaklarımda kuruma dilimde kırmızılık ve mide bulantısı yaşıyorum Kalça ve bel ağrısı yaptı bir de .Bunları yaşayan var mı Arkadaşlar Ve ne surede d vitamini damlası fayda ediyor Günde 35 damla kullanıyorum 2.şişe bitmek üzere
Bende az biraz var gibi, ama bol bol et ve sütle beslenen biri olmama rağmen yine de demirimiz çok çok değil
Geçenlerde interneti baştan sona taradım, baya bi makale okudum. En ilgi çekici geleni de sizlerle paylaşmak isterim. https://www.eniyivitamin.com/d-vitamini-eksikligi-belirtileri/
D vitamini eksikliği yaşamayan var mı acaba :) Türkiyede insanların %90ında var besinlerden çok zor ve az alınır bol bol güneşte yürüyün ve ilaçlarınızı kullanın geçmiş olsun