D ve b vitamini eksikliği gebe kalmaya engel mi

mavinintonu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
90
49
Merhaba kızlar iki yıldır hamile kalamıyorum ve hiçbir problemimiz yok bugün yine doktora gittim B12 ve demir eksikliği varmış damla falan yazdı doktor. Sormayı unuttum numarası var ama geç oldu sizce bunlar gebe kalmaya engel mi.birde kan ilacı yazmış

Merhaba ben tecrübe sahibi olarak söylüyorum korkma benim bekarkende vardi ianan bana hamile ikende vardı dogurdum yine var kızım 11yasinda yine var hemde ileri boyutta Allah ol derse olur hayrlsı olsun korkma inşallah engel degildir bünyeden bünyeye degişir ama korkma tez zamanda olur inşallah

Teşekkür ederim peki ilaç kullandığınız halde mı düşük

Merhaba, benim kan değerim de demirim de inanılmaz düşük. Defalarca kan takıldı. Hamile kalmayı zorlaştırabilir ama engel olduğunu düşünmüyorum. Bende hamileyim şuan hamilelikte ekstra zor oluyor baş dönmesi halsizlik. Şuan bundan dolayı 4 tane ilaç kullanıyorum. Size verilen ilacı düzenli kullanmanızı tavsiye ederim. En kısa sürede Rabbim size de nasip etsin

Çok teşekkür ederim inşallah en kısa sürede kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…