- 3 Haziran 2022
- 10
- 14
- 18
- 32
- Konu Sahibi moonlightay
Merhaba ben bundan 5 ay önce bir sevinçle ilk kez hamile olduğumu öğrenmiştim.fakat doktora gittiğimde bana hcg değerlerimin normal olmadığını söylemişti.sürekli hcg değeri için kan veriyordum ve artık teşhis kondu.dış gebeliğin ilk defa ne olduğunu öğrenmiştim bende olan tek belirtisi hafif sağ kasığımda batma ve ayak uyuşması oluyordu.değerim en son 2500 lerdeyken iğne tedavisi ile çok şükür atlatmıştım.2 hafta önce tekrar sağ kasığımda batma,yanma,uyuşma,kalçamda ağrı hissetmeye başlamıştım ve bir gebelik testi yaptığımda çift çizgi çıktı.yine aynı şeyleri yaşamaktan o kadar çok korkmuştum ki ben korktukça ağrılarım sanki daha çok artıyordu ve bu sefer geç kalmak istemiyordum gebelikten 5 gün önce kan testi verdim sonra tekrar tekrar tekrar ve değerlerim 2 katından fazla artıyordu hemen sonuçları alıp doktora götürdüm ve bana korkmanı gerektirecek bir şey olmadığını normal gebelik olduğunu söyledi.yani dış gebelik geçirenler korkmasın ben aynı taraftan normal gebelik yaşıyorum şuan.buraya normal gebelik geçirdiğimde yazmak için söz vermiştim herkese umut olsun kızlar.