Arkadaşlar Nisan ayında dış gebelik geçirdim iğne tedavisiyle bitti ilk gebeligimdi üstüne 1 ay sonra regli olmuştum 2 reglim 3 gün gecikti belim ağrıyor gebelik testi yaptığımda ikinci cizgi silik çıktı sizce hamilemiyimdir yardımcı olursanız sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dış gebelikten gecirdim
- Konu Sahibi Ceylo123
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- dış gebelik adet dış gebelik ağrı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Mayıs 2021
- 21
- 4
- 1
- 35
Gayet net çizgi benim aşırı silikti fotoda bile görünmüyordu hamileyim 2 aylık. İnşallah sizinde pozitif çıkar. Hangi marka bu? Bazı markalarda yalancı pozitif olabiliyor fakat nadiren bozuk çıkar testlerArkadaşlar Nisan ayında dış gebelik geçirdim iğne tedavisiyle bitti ilk gebeligimdi üstüne 1 ay sonra regli olmuştum 2 reglim 3 gün gecikti belim ağrıyor gebelik testi yaptığımda ikinci cizgi silik çıktı sizce hamilemiyimdir yardımcı olursanız sevinirim
- 11 Nisan 2019
- 443
- 122
- 53
- 30
- 23 Kasım 2020
- 343
- 52
- 48
- 29
Hamilesin bence canım umarım öyledir ve sağlıklıdır Ben de nisan da dış gebelik geçirdim doktor temmuza kadar korunma önerdi bize. Siz korunmadınız mı?Arkadaşlar Nisan ayında dış gebelik geçirdim iğne tedavisiyle bitti ilk gebeligimdi üstüne 1 ay sonra regli olmuştum 2 reglim 3 gün gecikti belim ağrıyor gebelik testi yaptığımda ikinci cizgi silik çıktı sizce hamilemiyimdir yardımcı olursanız sevinirim
Korunmadinizmi 6 ay korunmalisin diyorlar doktorlar tekrarlama olasılığı oluyor artı ilaç kemoterapi ilacı etkisi çok gebelik olursa bebeğe zarar verir diye ilacın etkisi 3 ay sürüyor diye biliyorum ama yinede belirtilerinizde varsa kanda baktırın gecikmeden
Markasına bakmadım hiç hafif bel ağrım var reglimde 3 gün gectiGayet net çizgi benim aşırı silikti fotoda bile görünmüyordu hamileyim 2 aylık. İnşallah sizinde pozitif çıkar. Hangi marka bu? Bazı markalarda yalancı pozitif olabiliyor fakat nadiren bozuk çıkar testler
Bana korunmana gerek yok demişlerdi bı kaç gün daha bekleyip kan testi verecegimHamilesin bence canım umarım öyledir ve sağlıklıdır Ben de nisan da dış gebelik geçirdim doktor temmuza kadar korunma önerdi bize. Siz korunmadınız mı?
Bana korunmana gerek yok demişlerdi bı kaç gün daha bekleyipHamilesin bence canım umarım öyledir ve sağlıklıdır Ben de nisan da dış gebelik geçirdim doktor temmuza kadar korunma önerdi bize. Siz korunmadınız mı?
Doktor bana korunmana gerek yok demisti o yüzden inşallah dış gebelik degildirKorunmadinizmi 6 ay korunmalisin diyorlar doktorlar tekrarlama olasılığı oluyor artı ilaç kemoterapi ilacı etkisi çok gebelik olursa bebeğe zarar verir diye ilacın etkisi 3 ay sürüyor diye biliyorum ama yinede belirtilerinizde varsa kanda baktırın gecikmeden
- 11 Nisan 2019
- 443
- 122
- 53
- 30
Hepsi dış gebelik olacak diye birşey yok canım ama daha önce gecirdigin için erken git ona göre önlem alınır gözlem altında olursunBana korunmana gerek yok demişlerdi bı kaç gün daha bekleyip
Doktor bana korunmana gerek yok demisti o yüzden inşallah dış gebelik degildir
- 23 Kasım 2020
- 343
- 52
- 48
- 29
Anladım canım değildir inşallah. Haberdar edersin bizi deBana korunmana gerek yok demişlerdi bı kaç gün daha bekleyip kan testi verecegim
Beta değerim 105 çıktı normalmi sizceAnladım canım değildir inşallah. Haberdar edersin bizi de
Beta değerim 105 çıktı normalmi sizceGayet net çizgi benim aşırı silikti fotoda bile görünmüyordu hamileyim 2 aylık. İnşallah sizinde pozitif çıkar. Hangi marka bu? Bazı markalarda yalancı pozitif olabiliyor fakat nadiren bozuk çıkar testler
- 23 Kasım 2020
- 343
- 52
- 48
- 29
Adetin kaçıncı günü öyle çıktı canım? Bide önemli olan 2 günde 2 katına çıkması.Beta değerim 105 çıktı normalmi sizce
- 23 Kasım 2020
- 343
- 52
- 48
- 29
Yani adet gecikmesinin kaçıncı günü böyle çıktı? 2 günde bir kan vermen gerek 2 ye katlayarak devam eder inşallahBeta değerim 105 çıktı normalmi sizce
5 gün geçti adetimin üstündenAdetin kaçıncı günü öyle çıktı canım? Bide önemli olan 2 günde 2 katına çıkması.
5 gün geçmişti adetimin üstünden inşallah katlanır çok korkuyorumYani adet gecikmesinin kaçıncı günü böyle çıktı? 2 günde bir kan vermen gerek 2 ye katlayarak devam eder inşallah
5 gün geçti üstünden inşallah katlanırAdetin kaçıncı günü öyle çıktı canım? Bide önemli olan 2 günde 2 katına çıkması.
- 23 Kasım 2020
- 343
- 52
- 48
- 29
İnşallah canım önemli olan artık 2 gün sonraki değer. Suan kanaman ya da kahverengi lekelenmelerin oluyor mu?5 gün geçti üstünden inşallah katlanır
Hamilesin çizgiden ama testler yanlıs çıkabiliyor bende 13 gün gecikti test yaptım silik cıktı aonra kan verdim 0.73 cıktı ve bi an korktum hamile olmaktan daha küçük 5 aylık bebefim var diye korunuyoruz da testler yanıltırıcınolabilir hos ben gene adet görmedim emzirdiğini icin mi bilemiyorumArkadaşlar Nisan ayında dış gebelik geçirdim iğne tedavisiyle bitti ilk gebeligimdi üstüne 1 ay sonra regli olmuştum 2 reglim 3 gün gecikti belim ağrıyor gebelik testi yaptığımda ikinci cizgi silik çıktı sizce hamilemiyimdir yardımcı olursanız sevinirim
Test verdim 105 çıktı hamilemiyimdir acabaHamilesin çizgiden ama testler yanlıs çıkabiliyor bende 13 gün gecikti test yaptım silik cıktı aonra kan verdim 0.73 cıktı ve bi an korktum hamile olmaktan daha küçük 5 aylık bebefim var diye korunuyoruz da testler yanıltırıcınolabilir hos ben gene adet görmedim emzirdiğini icin mi bilemiyorum
Hayır şükür kanamam yada lekelenmem olmadı sadece hafif belim ağrıyor oda uzaninca geçiyorİnşallah canım önemli olan artık 2 gün sonraki değer. Suan kanaman ya da kahverengi lekelenmelerin oluyor mu?