• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik

Bmysztf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
2
1
1
Merhaba arkadaşlar.. Salı günü dış gebelik teşhisi sonrası aynı gün methotrexate iğne yapıldı. Karnımda dünden beri gaz sancısı gibi ara ara azalan hiç geçmeyen ağrı var.. Akşamüzerine kadar hiç kanamam olmuyo akşamüzeri çok az pembemsi bi lekelenme oluyor sadece ptesi dr kontrolüm var. Sizlerinde bu iğne sonrası karnınızda ağrınız oldu mu gaz sancısı gibi? Teşekkürler şimdiden hepinize..

Merhaba kaç haftalıktı doktor tüpte yada başka bir yerde gördü mü bebeği kan değerleriniz tam sıfırlandığında adet olabilir slnşz bende geçen hafta perşembe dış gebelik geçirdim evet iğne gaz ve kabızlık yapabiliyor

Merhaba kaç haftalıktı doktor tüpte yada başka bir yerde gördü mü bebeği kan değerleriniz tam sıfırlandığında adet olabilir slnşz bende geçen hafta perşembe dış gebelik geçirdim evet iğne gaz ve kabızlık yapabiliyor
4 haftalık tüpte görmüştü 1130 du beta hcg akşam iç kanama nedeniyle acil ameliyata alındım

Çok geçmiş olsun .. Dış gebelik teşhisi ile 7 kasımda methotrexat iğne oldum.. beta değerlerim çok düşüktü, en fazla 410 a çıkıyor ve 300 lere düşüyordu hep bi iniş çıkış oldu yaklaşık 10 gun takip edildi.. sonrasında da iğne yapıldı.. tüplerde görülmedi ancak ben sol tüpümde o ağrıyı hep hissettim.. iğneden sonra her 4 günde bir beta takibi yapıldı ve duzenli düşüş vardı.. lekelenmeler hep devam etti ve igneden bir hafta sonra adet oldum.. şimdi az da olsa kanama var.. o şişlik hissini 4 gündür yaşıyorum içimde gaz dolu gibi bir his.. ama eğer iğneden ise neden iki hafta sonra oldu ? Onu anlamadim.

Herkese coook ama cok gecmis olsun. Bu durumu yasayan bilir ben ameliyatsiz kurtuldum ama agrilar gecmiyor 1 yil olacak nerdeyse ama agrilar ara ara tüpüm un oldugu yerde devam ediyor... siskinligim 6 ay sonra tamamen gecti ben 15000 leri gördum ve 2 igne ile sonlandi

Back
X