• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası

mavinintonu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
252
94
13
Merhaba şiddetli kasık ağrısından sonra doktora dış gebelik dedi doktor ve içten kanama yapmış ve pıhtı oluşmuş. pazartesi laparoskopi ile o pıhtılar temizlendi iki gün sonra kahverengi lekelenmem başladı ve bugün de azar azar kanamalarim başladı. Benim sorum bu süreçte uyku hali normal mi sürekli uyuyorum beş dakika kafamı koyduğum yerde uyuyorum. Bunu yaşayan var mı

Merhaba önceki çok geçmiş olsun bende 1ay önce dış gebelikten dolayı ameliyat oldum sol tüpüm ve bebek alındı benimde iç kanamam başlamıştı.Ameliyat sonrası narkozun ve ilaçların etkisinden dolayı bende de uyku olmuştu.Siz yine de içiniz rahat etsin diye doktorunuza bu durumu izah edin.Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere.

Merhaba önceki çok geçmiş olsun bende 1ay önce dış gebelikten dolayı ameliyat oldum sol tüpüm ve bebek alındı benimde iç kanamam başlamıştı.Ameliyat sonrası narkozun ve ilaçların etkisinden dolayı bende de uyku olmuştu.Siz yine de içiniz rahat etsin diye doktorunuza bu durumu izah edin.Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere.
Çok sağol canım yorumun için. benimki bu gün 6. Günüm ama hala uyukluyorum acaba evdeyim ve uzanıyorum sürekli ondan mı bilemedim. Bir de ameliyattan iki gün sonra kahverengi akıntı oldu ondan iki gün sonra da regl başladı normal mi acaba. senin kanaman ne zaman oldu

Çok sağol canım yorumun için. benimki bu gün 6. Günüm ama hala uyukluyorum acaba evdeyim ve uzanıyorum sürekli ondan mı bilemedim. Bir de ameliyattan iki gün sonra kahverengi akıntı oldu ondan iki gün sonra da regl başladı normal mi acaba. senin kanaman ne zaman oldu

Olabilirsin ilaçların yan etkileri,değişen hormonlar hepsi etkiler.Bir süre sonra normale dönersin inşallah.Benim 1haftadan fazla kanamam oldu ameliyattan sonra.

Back
X