Daha önce bir dış gebelik ardından da boş gebelik geçirdim. Şimdi adetim 3 gün gecikmişken test yaptım pozitif cıktı. Adet günümden 3 gün önce lekelenmem olmustu. 6. Günümde dr a gittim keseyi göremedik 1dk bile kalmadm odasında kan testi de yapmadı bayılırsan şiddetli ağrın olursa şoka girersen gel demişti ama ben ilk dış gebeliğimde de bunları yaşamadım. Öylece eve geldim adet olacakms gibi ağrım oluyo özellikle belimde bunları yaşayan oldu mu?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dış gebelik olabilir miyim 😰
- Konu Sahibi Arzummc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Başka doktora hörün kesinlikleDaha önce bir dış gebelik ardından da boş gebelik geçirdim. Şimdi adetim 3 gün gecikmişken test yaptım pozitif cıktı. Adet günümden 3 gün önce lekelenmem olmustu. 6. Günümde dr a gittim keseyi göremedik 1dk bile kalmadm odasında kan testi de yapmadı bayılırsan şiddetli ağrın olursa şoka girersen gel demişti ama ben ilk dış gebeliğimde de bunları yaşamadım. Öylece eve geldim adet olacakms gibi ağrım oluyo özellikle belimde bunları yaşayan oldu mu?
Ptesi gel dedi bekliyorum ama korkuyorum daBaşka doktora hörün kesinlikle
- 30 Nisan 2020
- 101
- 36
- 18
- 31
Belli olmaz falan dedi küçük olabilir dedi apar topar çıkardı beni afalladım ben deNeden kan testi yaptırmadınız
- 30 Nisan 2020
- 101
- 36
- 18
- 31
Çok saçma bu doktorun yaptığı. Kanaman yoksa tedirgin olma aklına kötü şeyler getirme benceBelli olmaz falan dedi küçük olabilir dedi apar topar çıkardı beni afalladım ben de
Inşallah çok teşekkür ederim. Ben dış gebelik ve boş gebelik geçirdim dediğim halde kale almadı beni gerçekten. Hakkımızda hayırlısı ama beklemek çok zor.Çok saçma bu doktorun yaptığı. Kanaman yoksa tedirgin olma aklına kötü şeyler getirme bence
- 30 Nisan 2020
- 101
- 36
- 18
- 31
Aslında o durumda yapabilecekleri birşey yok biliyormusun eğer adetin üzerinden çok geçmeden yaptıysan bu testi kanda düşük çıkıyor normal olarak ve sonra akla ilk gelen kimyasal dış gebelik vs oluyor . Bu yüzden sıkıntı yaratacak boyutta ağrın ve kanaman yoksa şuan rahat ol dua et Zaten çok yeniyse eğer kese de görünmezdi muayeneye alsa bile Hafta içi başka bir doktora görün yinede . Bende yakın zamanda kimyasal gebelik yaşadım çok geçmiş olsun size önceki yaşadıklarınız için Allah’ın izniyle bu seferki öyle olmasın sizin inşallahInşallah çok teşekkür ederim. Ben dış gebelik ve boş gebelik geçirdim dediğim halde kale almadı beni gerçekten. Hakkımızda hayırlısı ama beklemek çok zor.
3 gün gecikmiştim test yaptığımda gittiğimde de 6 gün geçmişti. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.Aslında o durumda yapabilecekleri birşey yok biliyormusun eğer adetin üzerinden çok geçmeden yaptıysan bu testi kanda düşük çıkıyor normal olarak ve sonra akla ilk gelen kimyasal dış gebelik vs oluyor . Bu yüzden sıkıntı yaratacak boyutta ağrın ve kanaman yoksa şuan rahat ol dua et Zaten çok yeniyse eğer kese de görünmezdi muayeneye alsa bile Hafta içi başka bir doktora görün yinede . Bende yakın zamanda kimyasal gebelik yaşadım çok geçmiş olsun size önceki yaşadıklarınız için Allah’ın izniyle bu seferki öyle olmasın sizin inşallah
- 30 Nisan 2020
- 101
- 36
- 18
- 31
Amin inşallah ama tedirgin olma bence herşey yolunda gibi hissettim şuan Haberdar et durumdan lütfen meraklandım bende inşallah hayırlı haberler verirsin3 gün gecikmiştim test yaptığımda gittiğimde de 6 gün geçmişti. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Amin canım inşallah haber veririm teşekkür ederim senin de güzel haberlerini alırız inşallahAmin inşallah ama tedirgin olma bence herşey yolunda gibi hissettim şuan☺ Haberdar et durumdan lütfen meraklandım bende inşallah hayırlı haberler verirsin
- 13 Mart 2020
- 1.190
- 2.200
- 83
Canım gebelik belirtilerin varmı peki?Amin canım inşallah haber veririm teşekkür ederim senin de güzel haberlerini alırız inşallah
Mide bulantım ve uyku halim var. Ama diğer dış gebeliğimde de vardı o yüzden emin olamıyorum. Özellikle uzanınca bacak içimde çekilme ve kasık ağrım oluyo. En baştan beri de saplanma gibi bi omuz ağrısı varCanım gebelik belirtilerin varmı peki?
- 13 Mart 2020
- 1.190
- 2.200
- 83
Hmm kuzenim dış gebelik geçirdiğinde hiç bir belirti yaşamamıştı da ondan sordum. Neyse inşallah iyi olur iyi düşün içini ferah tut rabbim gönlüne göre versin inşallahMide bulantım ve uyku halim var. Ama diğer dış gebeliğimde de vardı o yüzden emin olamıyorum. Özellikle uzanınca bacak içimde çekilme ve kasık ağrım oluyo. En baştan beri de saplanma gibi bi omuz ağrısı var
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah ❤Hmm kuzenim dış gebelik geçirdiğinde hiç bir belirti yaşamamıştı da ondan sordum. Neyse inşallah iyi olur iyi düşün içini ferah tut rabbim gönlüne göre versin inşallah ♥
6 gun gecikmede kese gozukmez kan testindende anlasilmaz dis gebelik olup olmadigi yani degerlerin biraz yukselmesi lazim ki degere gore kese varmi yok mu degerlendirebilsin on gun bekle bence icinide ferah tut allahin izniyle insallah hamilesindir canimm3 gün gecikmiştim test yaptığımda gittiğimde de 6 gün geçmişti. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Teşekkürler canım6 gun gecikmede kese gozukmez kan testindende anlasilmaz dis gebelik olup olmadigi yani degerlerin biraz yukselmesi lazim ki degere gore kese varmi yok mu degerlendirebilsin on gun bekle bence icinide ferah tut allahin izniyle insallah hamilesindir canimm
Görememiş olabilirsin ilk hittiiimde bende göremedim keseyi. Korkma sen. Hep öyle olacak değil haklısın korkuyorsun ama bence bir başka doktora daha görününDaha önce bir dış gebelik ardından da boş gebelik geçirdim. Şimdi adetim 3 gün gecikmişken test yaptım pozitif cıktı. Adet günümden 3 gün önce lekelenmem olmustu. 6. Günümde dr a gittim keseyi göremedik 1dk bile kalmadm odasında kan testi de yapmadı bayılırsan şiddetli ağrın olursa şoka girersen gel demişti ama ben ilk dış gebeliğimde de bunları yaşamadım. Öylece eve geldim adet olacakms gibi ağrım oluyo özellikle belimde bunları yaşayan oldu mu?
En kısa zamanda gidicem teşekkürler hepinizeGörememiş olabilirsin ilk hittiiimde bende göremedim keseyi. Korkma sen. Hep öyle olacak değil haklısın korkuyorsun ama bence bir başka doktora daha görünün