d&p parfüm önerirmisiniz

gizlisevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
239
0
46
Elazığ
slm kızlar d&p den parfum alacam burdakı arastırmalarıma göre baya bi parfüm adı buldum.
jadore
noa
lacoste pink
light blue
ralph louren ralph
gucci rush 2
gloria
chopard wish
lancome hypnose
givenchy irretissble

bunlardan kullandıgınız memmnun kaldıgınız adını herkesin sordugu çok şekerli olmayan bi parfüm önerirmisiniz

canım ben light blue kullanıyorum.
aslında parfüm kullanamayan birimdir şekerli ve baharatlı kokulara hiç gelemem ama bu koku çok ferah ve gucci envy me aldımm missssss gibi çiçek kokuyor oda ağır parfüm kullanamadığım için bana kış kokusu o ve bahar yaz için de light blue

lacoste pink (Yaz parfümüm gündüzleri özellikle ve Sexy Grafiti vazgeçilmezimdir.)

givenchy irretissble (Givenchy tüm kokuları çok güzel gözün kapalı alabilirsin)

Noa, super güzel ,pudra kokusu.
Bulgarı Notte: Güzel,kalıcı, değişik .
Givenchy irressitible:Harika, nefis.
Ben ralph ile burberry brit merak ediyorum.Var mı fikri olan?

Noa, super güzel ,pudra kokusu.
Bulgarı Notte: Güzel,kalıcı, değişik .
Givenchy irressitible:Harika, nefis.
Ben ralph ile burberry brit merak ediyorum.Var mı fikri olan?

Ralph çok tatlı tam yaz kokusu fresh gibide çiçeksi gibide meyveli gibide insana enerji veriyor resmen kokusu.

Ben I3 diye alıyorum çok hoşuma gidiyor hafif ama etkileyici bir koku ben de birinden koklayarak beğenmiştim

Son düzenleme:
DP den gucci rush2 alma derim herkesn kaldırabileceği bir koku değil. Satıcı bayan kremsi bir koku diye anlatmıştı ama alakası yok başta iyi gibiydi bir fıstan fazla sıkarsan boğulursun çöpe attım ben

Arkadaşlar d&p den iki koku aldım. Bayana da isimlerini bi kağıda yazmasını istedim. Birinin kodu A9 du diğerinin C19.. A9 olanın yanına armani ode, C19 un yanına alexandra yazdı. Ama bu isimler ne d&pnin parfüm listesinde var ne de internette var.. Tekrar parfümeriye gitme şansım yok çünkü yolculuk yaptım ve bulunduğum yerde dp yok.. Ben bu kokuların isimlerini nerden bulacağım şimdi? Bana yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…