d&p parfüm anketi

D&p nin en çok sevdiğiniz parfümü hangisi ??

• A21 Remınd ARMANI REMIX

OY: 0 0,0%
  • A22 DP/Diagonal II ARMANI DIAMONDS

• B14 Bashful Red BURBERRY BRIT RED

• B16 Belladonna BVLGARI, BLU NOTTE

• B17 Girl about Town BURBERRY LONDON

• E16 Limelight EMPORIO ARMANI NIGHT

• T1 Tendresse TENDRE POISON

• C25 Nacref CAROLINA HERRERA 212 WHITE

• C19 Banoıse CAROLINA HERRERA 212 ON ICE

• Ankete Katılan
    176
Ben L11 lift diyorum kısın kullandıgım bi parfüm bayılıyorum kokusuna bayanssulusmile

c20 coco mademoiselle dedim. kış gelsin buna geçiş yapıcam. şu an yine dp den lancome hypnose kullanıyorum. memnun muyum hayır herkeste var ve tam istediğim gibi değil. chanel chance kullanıyordum eskiden herkes almaya başladı çok sevdiğim halde ondan vazgeçtim şimdi aynı şey hypnose a oldu. coco mademoiselle e de aynı şey oluyor.
daha az tercih edilen, çok sorf olmayan biraz kadınsı çekici kalıcı ama ağır olmayan bir parfüm arıyorum. 23 yaşındayım. öneriniz var mı bayanlar yaz kış farketmez.

C23 kullanıyourm yıllardır... bu başlık çok güzel olmuş cidden, emeğinize sağlık paradise0 :)

D12 donna karan :))
2 yıldır kullanıyorum mükemmel bir parfüm ...

sık sık soruyolar bana bu parfümü ....

hatta geçen sabah işe giderken saat sabahın 8 inde bi kız yanımdan geçti apartmanda bi kız arkamdan bağırmıştı ayyy ne güzel kokuyosun diyekaydirigubbakcemile2 bende şaşırmıştım ben i diye sormuştum kıza hatta sırnaşık şey

bide kenzo amor kullandım bi ara ama yeni donna karana döndüm tabi :lepi:

escada collection ı denemek lazım herkes çok beğenmiş

ben geçen gün be delicious denedim, hoştu

bende dayanamadım herkeste olsada gittim burberry weekend olsunn hastayım kokusuna :)
D&P den beğenerek alıp sonra kullanılmadan duran oakdar çok parfüm varki bunu tek geçerim.

bende t-2 dedim ankettekilerden , valla 5 yıldır yaz kış kullanırım mis gibi tertemiz bir kokusu var ,
elbette başka parfümlerde kullanıyorum ama bu mutlaka bittikçe aldığım bir parfümdür .

C-23 süper bi koku kesinlikle tavsiye ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…