• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P Daimi Parfüm

sıcak sıcak bugün dp ye uğramışken hemen yorumumu şuraya bırakayım.:KK53:
ben d&p de lolita lifti hep alırım ama sadece kışın.
bugün ise dg the one denedim müthiş yapmışlar,onuda kesin alacağım.. ama ben bugün "gucci rush" aldım dpden. o da aşırı benziyor özlemişim kokusunu zaten.
escada collection denedim birde her sokakta burnuma gelen o kokuyu buldum. escada collection imiş. :KK48: bana ağır geldi bu mevsim için ondan almadım ama kokusu güzelmiş cidden lolita kokusu aynı :deli:

the one için ağır yazmışlar ama internette ? yogun mu kokusu ;?
hayır aksine hafif bi koku bence. tatlı ama bu tatlılığı kesinlikle bayan bir tatlılık değil. orjinaline benzettim ben güzel yapmışlar.
mesela escada collection cidden ağır ama oda güzeldi

hayır aksine hafif bi koku bence. tatlı ama bu tatlılığı kesinlikle bayan bir tatlılık değil. orjinaline benzettim ben güzel yapmışlar.
mesela escada collection cidden ağır ama oda güzeldi

koklamam lazım, doğrudur. Sizi hep bu dp baslıgında görrüyordum bilginiz vardır sorayım
avon mu oriflame mı bır kokusu vardı buram buram yasemin kokuyordu onu cok özluyorum
o kokuyu andıran bır parfum bılıyor musunz? ne alsam yerını tutmadı
hypnotıc poiıson kullanıyordum orjınalını de alamayınca dpdekınden de vagzcetım bır sure sonra ama kışın belkı yıne bıle alabılırım doldurmasını. onun yerıne de bır parfum onerınız olur mu ?

koklamam lazım, doğrudur. Sizi hep bu dp baslıgında görrüyordum bilginiz vardır sorayım
avon mu oriflame mı bır kokusu vardı buram buram yasemin kokuyordu onu cok özluyorum
hypnotıc poiıson kullanıyordum orjınalını de alamayınca dpdekınden de vagzcetım bır sure sonra ama kışın belkı yıne bıle alabılırım doldurmasını. onun yerıne de bır parfum onerınız olur mu ?
Bahsettiğiniz avon parfümünü ne yazık ki bilmiyorum ben avon oriflame kokularına baya yabancıyım :( buram buram yasemin kokan yves rocher tendre jasmin biliyorum. Birde dp den calvin klein beauty deneyebilirsin

bu ikinci dediğinizi deneyeyım, ilk dediğiniz de tam olarak jasmin kokusu sanki ismi öye yani...
bakarım tesekkurler J janna

sıcak sıcak bugün dp ye uğramışken hemen yorumumu şuraya bırakayım.:KK53:
ben d&p de lolita lifti hep alırım ama sadece kışın.
bugün ise dg the one denedim müthiş yapmışlar,onuda kesin alacağım.. ama ben bugün "gucci rush" aldım dpden. o da aşırı benziyor özlemişim kokusunu zaten.
escada collection denedim birde her sokakta burnuma gelen o kokuyu buldum. escada collection imiş. :KK48: bana ağır geldi bu mevsim için ondan almadım ama kokusu güzelmiş cidden lolita kokusu aynı :deli:
canım öncelikle çok teşekkür ederim :dua: lolita lifti bi arkadaşım kullanıyodu gerçekten güzel bi kokuydu ama evet kış parfümü. ben de kışın genelde collection kullanıyorum hatta bu kış sadece onu kullandım nerdeyse. çok seviyorum:halay:
senin ve bi kaç kişinin daha yorumlarını çok sık görüyorum bayağ bi bilgilisin parfüm konusunda. senden ricam yaza uygun bi parfüm önerir misin bana ? çok çiçek kokan daha doğrusu bayan kokuları sevmiyorum ama yinede kalıcı olup kokunun yayılması önemli:KK76: lacoste pour femme ve noa nasıl sence bu konuda ?:KK73:

Lacoste pour femme , mutlaka beğenirsin . Pudralı kremsi tertemiz bi koku. Ben orjinalini kullanıyorum onun ama dp olanı da iyi diye duymuştum. Yaza da en uygun parfümlerden bir tanesi. Bu arada dp chloe signature ' ı da çook güzel yapmış. Onuda arkadaşımdan gördüm ve şaşırdım benle birebir kokuyor gibiydi. Bendeki orjinaldi onda dp olan vardı.
Noa da cok güzel lise dönemimde cok fazla kullanmıştım bunu. Pudralı temizlik hissi veren cok zarif bir koku . Yaza uygun tabi ki.

ben bu yorumları bana sandım kokuları nette de arastırdım herkes memnunmuş sabun pudra dıyorlar Lacoste pour femme için bayılmış herkes bitmesinden korkmuş, chloe de temızlık yaz kokusu denmiş sizin gibi, onlara da bakacagım.

Lacoste pour femme , mutlaka beğenirsin . Pudralı kremsi tertemiz bi koku. Ben orjinalini kullanıyorum onun ama dp olanı da iyi diye duymuştum. Yaza da en uygun parfümlerden bir tanesi. Bu arada dp chloe signature ' ı da çook güzel yapmış. Onuda arkadaşımdan gördüm ve şaşırdım benle birebir kokuyor gibiydi. Bendeki orjinaldi onda dp olan vardı.
Noa da cok güzel lise dönemimde cok fazla kullanmıştım bunu. Pudralı temizlik hissi veren cok zarif bir koku . Yaza uygun tabi ki.
:KK68:
bunlardan hangisinin daha kalıcı olduğunu düşünüyosun peki ?
ve Mascara Mascara senden de öneriler bekliyorum :olamaz:

merhaba konunun okudum ama bir fikrim olmadığı için cevap yazmak istememiştim. açık parfüm tercih etmiyorum ama zamanında bir iki koku denemiştim dp'de. lacoste pour femme orjinali bende su gibi kaldığı için birde dpden denedim. orjinale çok çok benziyor ve kesinlikle daha yoğun ve daha kalıcı. bu parfümü özlersem hayatta orjinalini almam gider dp den alırım.
birde bvlgari jasmin noir denemiştim. Deli gibi jasmin noir istediğim ve paramında olmadığı bir dönemdi. Bunuda orjinaline benzettim ama sonradan dayanamayıp orijinal aldım.
Bir arkadaşımda dp den calvin klein beauty kullanıyordu. buram buram temizlik kokan güzel bir kokuydu. ondan özenip orjinalini aldım ama kullanamadım bana çok keskin geldi orjinali.

merhaba konunun okudum ama bir fikrim olmadığı için cevap yazmak istememiştim. açık parfüm tercih etmiyorum ama zamanında bir iki koku denemiştim dp'de. lacoste pour femme orjinali bende su gibi kaldığı için birde dpden denedim. orjinale çok çok benziyor ve kesinlikle daha yoğun ve daha kalıcı. bu parfümü özlersem hayatta orjinalini almam gider dp den alırım.
birde bvlgari jasmin noir denemiştim. Deli gibi jasmin noir istediğim ve paramında olmadığı bir dönemdi. Bunuda orjinaline benzettim ama sonradan dayanamayıp orijinal aldım.
Bir arkadaşımda dp den calvin klein beauty kullanıyordu. buram buram temizlik kokan güzel bir kokuydu. ondan özenip orjinalini aldım ama kullanamadım bana çok keskin geldi orjinali.
orjinallerden önerebileceğin var mı çok uçuk fiyatlı olmayanlardan ? bi de bi kaç konuda cerruti 1881 den bahsettiğini görmüştüm. 23 yaşındayım sence bu koku bana uyar mı bazı yerlerde orta yaş kokusu olarak bahsediyorlar:KK12:

orjinallerden önerebileceğin var mı çok uçuk fiyatlı olmayanlardan ? bi de bi kaç konuda cerruti 1881 den bahsettiğini görmüştüm. 23 yaşındayım sence bu koku bana uyar mı bazı yerlerde orta yaş kokusu olarak bahsediyorlar:KK12:
uygun fiyatlı olarak yaz için cerruti öneririm gerçekten. orta yaş kokusu diyenler büyük ihtimalle gençlere şeker bombası ekşimsi kokuları öneriyorlardır. ben o tarz kokulardan hoşlanmıyorum.
cerruti çok ferah temiz ama kişilikli bir koku bence. çokta kalıcı. tam bir fiyat performans ürünü. ilk sıkınca çok ferah. oturunca pudralı bir yanı ortaya çıkıyor. o haline bayılıyorum. bu arada bende 24 yaşındayım.

dün erkek arkadasımın yanında dp den aldıgım gucci rush'ı sıktım. ve direk kokusunu tanıdı en son 4 sene önce sıkmıştım yanındayken. dedi ki "bu ilk bulusmamızda sıktıgın koku degil mi" (o zaman orjinalini sıkmıştım):KK200::KK200::KK200: ve bu kokuyu cok sevdiğini söyledi. gucci rush gerçekten erkekleri baya etkileyen bir koku kızlar buna kefilim :deli: 50mllik almıştım ama haftaya gidip bi 100 mllik alacagım kendisinden. hem orjinaline birebir benziyor hemde uygun fiyatlı :nazar:

dp den yaz kokusu almak istiyorsan chloe signature 'a kefilim.. birebir aynısını yapmışlar. ama internette lacoste pour femme'yi de çok iyi yaptıklarını duydum. en iyisimi sen gidip ikisini de dene ona göre kararını ver :)

Ya dp deki kokulari nasil begeniyorsunuz?Benim mi sanssizligim yoksa bilmiyorum.Buradaki yorumlarla lolita lift aldim.Vanilya kokusunu da cok severim ama kullanamadim.Escada Magnetism aldim arkadasimda gorup.Bak o cok guzel hakkini vermeliyim ama sanki bana yakismadi.En son lancoms hypnose aldim yorumlara dayanarak.Ha bi de annemin yakin bir arkadasinda koklamistim cok iyiydi kokusu ama hem fiyatlar azmis hem de basmislar alkolu.Gercek kimligi ortaua cikmiyor parfümün.Yagli yagli bi yapisi var.Ona 40 tl verip kullanamayacagima yves rocher e ya da uygun fiyatlilara bakarim.En olmadi da parama kiyip kullanabilecegim bi sey alirim.Eskiden boyle degildi yapilari ama simdi cok yagli yagli korkutmuyor da degil acikcasi.

Acaba Yasemin dediğiniz şey frezya olabilir mi. Avonun Lyrical diye bir parfümü vardı eskiden ben de Yasemin sanıyordum da o yüzden bir ihtimal sorayım dedim. Yasemin kokusu en çok hissedilen kokulardan da bahsedersek alien, ck beauty, yves rocher tendre jasmin

dp den yaz kokusu almak istiyorsan chloe signature 'a kefilim.. birebir aynısını yapmışlar. ama internette lacoste pour femme'yi de çok iyi yaptıklarını duydum. en iyisimi sen gidip ikisini de dene ona göre kararını ver :)
Bu parfümlerin dp deki kodu nedir acaba

Back