benim doktorumda sözde test yaptı ginera verdi kullandım 6 kilo aldım ama herkes ya diane 35 ya da yasmini öneriyor bilginize kuzenim tam 20 kilo aldı ginera kullandı bu arada ben bıraktım zaten onu
bişi sorcam ben yasmine kullanıorum adetin ilk günü başlayıp 1 hafta ara verilio öleymiş.ama kanama erken olunca nolcak.ben ara falan beklemiom içiom.sizler nasıl yapıonus.7 gün ara beklemek şartmı ki acaba???bi de benim adet kanaması,bu hapı kullandıktan sonra azaldı sizlerede öle bişi oldumu??doktora gitsemmi normalmi ???
imdaaaaaaaaaaaaaatttttttt
CANIM ADETİN İLK GÜNÜ HAPA BAŞLA HAP BİTİNCE 7GÜN ARA VER 8.GÜN BAŞLA ADETİNİ AZALTTABİLİR BIDE HAPLA BERABER 1TANE BEBEK ASPRINI KULLAN FAYDASINI GÖRÜRSÜN yerimseniben
bişi sorcam ben yasmine kullanıorum adetin ilk günü başlayıp 1 hafta ara verilio öleymiş.ama kanama erken olunca nolcak.ben ara falan beklemiom içiom.sizler nasıl yapıonus.7 gün ara beklemek şartmı ki acaba???bi de benim adet kanaması,bu hapı kullandıktan sonra azaldı sizlerede öle bişi oldumu??doktora gitsemmi normalmi ???
imdaaaaaaaaaaaaaatttttttt
ya kızlar yasminin ilk kutusundayım henüz bitmedi,18 gün oldu başlayalı ama yüzüm sivilce akne içinde kaldı ya:çok üzgünüm: acıyolar bide çok kötü görünüyolar, bi kaç aydan sonra geçermiki acaba:sm_confused:
Yasmin ve sivilce çok ilginç çünkü,ben 1sene kullandığım müddetçe yüzümdeki akneleri yok eti bence bu ay daha kullan geçmezse doktoruna danış..Doğum kontrolözellikle yasimin birçok hastalığıda iyileştirdiğini biliyorum varis,akne,basit kistler..
Aman güzelim napıyorsun 7 gün ara vermen şart tabii 8.günde başlaman gerekiyor ki,ileride gebeliğine engel teşkil etmesin ..