S selinkoc Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2024 6 0 22 22 Eylül 2024 Konu Sahibi selinkoc #1 Elinde cytotec hap olan varmı 5 haftalık hamileyim aldiramiyorum bu tek şansım evli deyilim karşımdaki erkek ise naparsan yap dedi yani ortadayim şuan çıkmaza girdim bu haotan elinde olan varmı düşük hapı
Elinde cytotec hap olan varmı 5 haftalık hamileyim aldiramiyorum bu tek şansım evli deyilim karşımdaki erkek ise naparsan yap dedi yani ortadayim şuan çıkmaza girdim bu haotan elinde olan varmı düşük hapı
S selinkoc Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2024 6 0 22 22 Eylül 2024 Konu Sahibi selinkoc #2 Zor durumdayım lütfen yardım edin
Z zemerugac Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2024 36 2 29 22 Eylül 2024 Konu Sahibi selinkoc #3 selinkoc .!.: Zor durumdayım lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... Kendine gel lütfen kafayı yeme ben kullandım onu
selinkoc .!.: Zor durumdayım lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... Kendine gel lütfen kafayı yeme ben kullandım onu
S selinkoc Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2024 6 0 22 22 Eylül 2024 Konu Sahibi selinkoc #4 zemerugac .!.: Kendine gel lütfen kafayı yeme ben kullandım onu Genişletmek için tıkla... Haala varmı elinde peki cidden kendine gel diyosun ama ben şuan cikmazdayim
zemerugac .!.: Kendine gel lütfen kafayı yeme ben kullandım onu Genişletmek için tıkla... Haala varmı elinde peki cidden kendine gel diyosun ama ben şuan cikmazdayim
Z zemerugac Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2024 36 2 29 22 Eylül 2024 Konu Sahibi selinkoc #5 Kuretaj ol