hepinize çoookk çokk teşekkür ederim... evet en zor kısmı atlattım ama dikişlerimin üzerine baskı yapan sütyenden ve bandajlardan kalan zamklardan o kadar şikayetçiyim ki.. sahi bu zamklar nasıl geçer bileniniz var mı?
Kas üstü yaptırdım ben canlar.. sanırım bu yüzden bu kadar kolay oldu herşey.. Doktorum Akın Demiralay.. Kesinlikle gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.. doğallıktan yana olduğu için çok güzel anlaştık. önümüzdeki 20 gün çanta taşımak (sırt çantası dahil), bisiklet kullanmak vs yok... ooof oof.. göğüs kafesime yapışrıtılan bu iki kutu kola ile yaşamaya alışmam lazım tabi
hepinize çoookk çokk teşekkür ederim... evet en zor kısmı atlattım ama dikişlerimin üzerine baskı yapan sütyenden ve bandajlardan kalan zamklardan o kadar şikayetçiyim ki.. sahi bu zamklar nasıl geçer bileniniz var mı?
Kas üstü yaptırdım ben canlar.. sanırım bu yüzden bu kadar kolay oldu herşey.. Doktorum Akın Demiralay.. Kesinlikle gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.. doğallıktan yana olduğu için çok güzel anlaştık. önümüzdeki 20 gün çanta taşımak (sırt çantası dahil), bisiklet kullanmak vs yok... ooof oof.. göğüs kafesime yapışrıtılan bu iki kutu kola ile yaşamaya alışmam lazım tabi
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyim sana.Evet kas üstü ameliyatları agrının en az oldugu bir ameliyat,tabi kas zarı altıda öyle,sonuçta hiçbir kas kesilmediginden dolayı agrı düzeyi minimum olan bir tekniktir.Meme altı kesisinde sütyen lastiginin hizasına denk geldigi için biraz sıkıntı yaratır,dogrudur.Yapacak birşey yok,katlanacaksın.Ben meme ucundan olmuştum,o yüzden bu tip şikayetim olmamıştı.Bandajlardan kalan zamkları,sıcak sabunlu su ile ıslattıgın bezle kolayca temizleyebilirsin.Ama tamamen banyo yapana kadar temizlenmez,ama rahatlıycaksın,emin ol.Benim ameliyatımın üzerinden iki buçuk ay geçti,ancak alıştım protezlere.Sadece zamana ihtiyacın var güzelim.Geçmiş olsun tekrardan,bir ay sonra daha çok rahatlayacaksın,emin ol.
cnm çok geçmiş olsun
sen kavuşmuşsun hayaline darısı ameliyat olmak isteyen herkesin başına
sorunsuz bir şekilde ömür boyu sağlıcakla kullanman dileğiyle
cynder 9. gunde neler hıssettıgını bana anlatır mısın? mesela sertlıklerı nasıl hareektlerın ne durumda? nelerı yapamıyosun hala fln fılan :)
ayyyy tatlımmmm... nasıl içimi rahatlattın anlatamam... yani o kadar sinir oluyordum ki bu dikişlerle sütyenin aynı yerde olmasına.. ama normal oldugunu söyledin ya rahatladım.. sana da cok cok cok gecmiş olsun. ben banyomu yaptım ama hızlı hızlı yapmam gerekiyormus bebe şampuanı ile 5 dakikada hızlı hızlı ışık hızıyla yıkandım çıktım ve bandajların zamkı hala üstümde.. ıslak mendil denedim olmadı, makyaj pamuğu denedim olmadı, şampuan olmadı.. sanırım böööyle kalacak :) bugün 9. günüm ve şimdiden alıştım aslında.. çok mutlutyum... meme ucundan olmuşsun ya.. renkle ilgili bir sorun olmuyor mu? yani çepherinde beyaz bir iz oluyor dimi?
Bandajlarının zamkını sıcak,sabunlu su ile ıslatılmış bebe lifleri ile silmeyi dene,bana etkili olmuştu.Evet hızlı banyo yapman şart,bende öyle yapıyordum.Şimdi doktorum kaplıcaya gitmeme izin verdi..YAŞASIN..Bütün kirlerimi hamamda kese yaptırarak çıkarıcam ve sıcak havuzda yüzücem ..Meme ucundan hiçbir iz kalmadı,resim ekliyorum şimdi,arkadaş olarakda ekliyorum seni,resmime bakabilirsin...
cynder cok tesekkurler cok detaylı anlatmıssın :) evet senın hala devme dıyormus sanırım sımdı bana sorunca bende 9 gun sonra bıseyım kalmaz derdım heralde bunları okumadan once :)
kac cc takıldı sana peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?