- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Ecemsuhasanahmet35
-
Kullanmaz olaydım kuzum ya iki gün geçti adet oldum ama düzene sokmuyor ondan eminim yada bende işe yaramadı zaten pko varSlm kizlar Cylo-progynova kullanan varmi ne zman adet oldunuz bitince
Kuzum duzen icin bilmiyorum ama ben 11 gun erken olmustum birde prgestoron hormunu dusuk cikmisti ondan snra bunu verdi adetin ucuncu gunu gidecem dr normalde 4 gun var adeteKullanmaz olaydım kuzum ya iki gün geçti adet oldum ama düzene sokmuyor ondan eminim yada bende işe yaramadı zaten pko var
Hmmm onu bilmiyorum bende de fsh ve lh yüksekti belkide ondan vermiştir ama işe yaradımı bilmiyorum daha baktırmadım hormonlarıma inşallah seninki de yükselir canımmmKuzum duzen icin bilmiyorum ama ben 11 gun erken olmustum birde prgestoron hormunu dusuk cikmisti ondan snra bunu verdi adetin ucuncu gunu gidecem dr normalde 4 gun var adete
Normalde 2-3 güne olursun diyo ama ben bi hafta falan sonra olmuştumSlm kizlar Cylo-progynova kullanan varmi ne zman adet oldunuz bitince
Tsk ederim cnm sen neden kulandin bu ilaci cnm bide benm adet gunume 4 gun var acaba ilac geciktirr miNormalde 2-3 güne olursun diyo ama ben bi hafta falan sonra olmuştum
Ben bi ay tek kullandım canım o ayda geciktim baya drum takvim ayarlamıştı sözde ama ben ilaca rağmen dra uymadımTsk ederim cnm sen neden kulandin bu ilaci cnm bide benm adet gunume 4 gun var acaba ilac geciktirr mi
Bu ilaci ne seble verdi ki sana adetin gecikti yaniBen bi ay tek kullandım canım o ayda geciktim baya drum takvim ayarlamıştı sözde ama ben ilaca rağmen dra uymadım
Yumurta takibine başlıcaktı tatiline denk gelmesin diye uğraştı ama olmadı o ay nedense geciktim normalde adetim düzenliydi zaten o ay öyle bi karışıklık oldu canımBu ilaci ne seble verdi ki sana adetin gecikti yani
Alalhim hayirlisyla nasip evlat etsin kac yilldir istiyorsun ne zmandir cnmYumurta takibine başlıcaktı tatiline denk gelmesin diye uğraştı ama olmadı o ay nedense geciktim normalde adetim düzenliydi zaten o ay öyle bi karışıklık oldu canım
Bendede yan etkisi cok oldu.İlaç bitti tam 10 gün sonra oldum ben de yan etkisi çok oldu bir daha yazsalar da kullanmam
Bendede yan etkisi cok oldu.
Heryerimde varis cikti. Sagligimdan oldum resmen. Ztn birsuru yan etki listesi var
Amin 7yıl olduAlalhim hayirlisyla nasip evlat etsin kac yilldir istiyorsun ne zmandir cnm
Hic hamile kaldin mi cnmAmin 7yıl oldu
Evet canım kendiliğinden hamile kaldım boş kese oldu kürtaj oldum sonra hamile kaldım kalbi durdu düşükle sonlandı sonrada ne denediysem olmadı rahim filmlerim temiz genetik testlerim temiz bilinmeyen infertilite tüp bebek ile bile hamile kalamadım histeroskopi oldum yine bir sorun yok ikinci tüp bebeğe başlıcam ama adeti bekliyorumHic hamile kaldin mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?