Gebeliğe Hazırlık Cylo-progynova

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kullanmaz olaydım kuzum ya iki gün geçti adet oldum ama düzene sokmuyor ondan eminim yada bende işe yaramadı zaten pko var
Kuzum duzen icin bilmiyorum ama ben 11 gun erken olmustum birde prgestoron hormunu dusuk cikmisti ondan snra bunu verdi adetin ucuncu gunu gidecem dr normalde 4 gun var adete

Kuzum duzen icin bilmiyorum ama ben 11 gun erken olmustum birde prgestoron hormunu dusuk cikmisti ondan snra bunu verdi adetin ucuncu gunu gidecem dr normalde 4 gun var adete
Hmmm onu bilmiyorum bende de fsh ve lh yüksekti belkide ondan vermiştir ama işe yaradımı bilmiyorum daha baktırmadım hormonlarıma inşallah seninki de yükselir canımmm

İnsallah kuzum dr Gunu gunune satti saatine kullancaksin mutllaka her aksam 9 da ictim 21 gun ve hic ihmal etmedim nirmalde ilac icmem

Bendede yan etkisi cok oldu.
Heryerimde varis cikti. Sagligimdan oldum resmen. Ztn birsuru yan etki listesi var

Alnim da kırmızı renkte sivilce gibi değil gibi saçma sapan şeyler çıktı .
Adetim diğer söktürücülere göre çok geç geldi .
TSH prolaktin degerlerimi tam 4 kat arttırdı
İki aydır yüzümü düzeltmeye uğraşıyorum şükür daha iyiyim birdaha da kullanmam

Hic hamile kaldin mi cnm
Evet canım kendiliğinden hamile kaldım boş kese oldu kürtaj oldum sonra hamile kaldım kalbi durdu düşükle sonlandı sonrada ne denediysem olmadı rahim filmlerim temiz genetik testlerim temiz bilinmeyen infertilite tüp bebek ile bile hamile kalamadım histeroskopi oldum yine bir sorun yok ikinci tüp bebeğe başlıcam ama adeti bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…