• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu cyd86' nın YENİ MUTFAĞI

çok güzel olmuş dolapların ailenle mutlu huzurlu sağlıklı günlerde güle güle kullan inşşş :)

Ebrucum seni gördüğüme hem şaşırdım, hem de çok sevindim :70: sağolasın, çok çok teşekkür ederim canım öpüyorum seni :38:

Kızlar mutfağımın tezgahının takılmış halini de ilk sayfaya yükledim buyurun :42:

alt dolaplardan birinde bir tanecik daha çekmece olsa daha iyi olacakmış gibi geldi bana. onun dışında mutfağı çok güzel değerlendirmişsiniz. hayırlı olsun yeni eviniz, güle güle oturun =)

alt dolaplardan birinde bir tanecik daha çekmece olsa daha iyi olacakmış gibi geldi bana. onun dışında mutfağı çok güzel değerlendirmişsiniz. hayırlı olsun yeni eviniz, güle güle oturun =)

Çok teşekkür ederim, sağolasın :71: çekmecemin genişliği fazla olduğundan (70cm) eşyalarımı toparlar diye düşündüm inş. sıkıntı olmaz :1:

neden sadelik... lilalar mürdümler kırmızılar bu senenin tend renkleri iken... elbette buda güzel, Allah huzurla oturmayı nasip etsin...

heheheheehh,açtığın topikleri gezince yeni ev için hayırlı olsuna gidenler gibi hissettim kendimi:1: salon ve odaları da bekliyoruz:64:

:60:

canım benim salon ve odaları artık taşınınca tüm evimi fotoğrafladığımda paylaşmayı düşünüyorum :34: :70:

neden sadelik... lilalar mürdümler kırmızılar bu senenin tend renkleri iken... elbette buda güzel, Allah huzurla oturmayı nasip etsin...

Haklısın arkadaşım, bu renk belki demode bile sayılabilir ama dediğin gibi ben tercihimi her zaman sadelikten yana kullanıyorum.. Beni daha dingin, sakin hissettiriyor. Ayrıca; kırmızı, mürdüm vs bunlar bu yılın trend renkleri, önümüzdeki 10 yıl içerisinde daima trend olacağını bilemeyiz. Açıkçası ben sık sık mutfak dolabımı değiştiremem diye düşünüyorum bu nedenle daha uzun süe kullanım için yapmam gerekli tercihlerimi. :61:

Yorumun ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun..:71:

kuzuuu tezgahta takılmış bitmiş senin herşey sen benim mutfağı görsen bende bu bitmiş şeklini göremicem galiba bu gidişle bişey sorcam canım sen fırınını nereye koycaksın tezgahı hiç kestirmemişsin canım ayrıca upuzun ne güzel sana çok kullanım alanı kalmış:97::97:

Back
X