• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu cyd86' nın YENİ MUTFAĞI

cyd86

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
10.168
6.717
448
Merhaba hanımlar, çoğunuzun bildiği üzere çok az bir süre sonra kendi evime taşınacağım inşaAllah.. hazırlıklar tamamlanmak üzere, yoğun bir taşınma sürecindeyim. Hem şu an oturduğum evdeki eşyalarımı toparlıyorum, bir yandan da yeni evime yapılan hazırlıkları takip etmeye çalışoyorum. Sizlerle yapım aşamasındaki mutfağımı paylaşmak istedim.. Mutfak dolaplarım parlak msf malzemeden yapıldı. Fotoğrafları cep telefonu ile çektiğim için esas görüntüyü yansıtmıyor ne yazık ki ama en azından dolapların -parlak- malzemede yapıldığını belirteyim.. Renk ise alt dolaplar zeytin, üst dolaplar krem.. Mutfak tezgahının uzunluğu 3.5 metre ve tezgahım granit olacak onu da bugünlerde seçmeye gideceğim inş. :34:

:71:

TEZGAH TAKILMIŞ HALİ

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun.....:nazar::nazar:çok güzel olmuş...güle güle kullan inşaallah...................

canım hayırlı olsun.....:nazar::nazar:çok güzel olmuş...güle güle kullan inşaallah...................

ikizcim sağol canım.. beğenmene sevindim. aslına bakarsan tam olarak istediğim mutfağı yaptıramadım ama bu da güzel oldu :34: bu arada çok özledim ben sizi yaa bi taşınayım da gecelere akarız yine :60::60:

:71:

Çok güzel :nazar:, güle güle kullanın. 2 renk mutfaklar da çok hoş oluyor doğrusu. Tamamen bittiğinde de resimlerini görebileceğiz herhalde.

kuzumm çok güzel olmuşya:nazar::nazar::nazar: mutfağın bitmiş herşeyi ne güzel Rabbim güzel günlerde kullanmayı eşine çocuklarına güzel güzel yemekler pişirmeyi nasip etsin inşallah bitanem çok beğendim çok güzel gerçekten bitsinde bende ekliycem inşallah:nazar::16::16::16:

Ceydoşum güle güle otur mutfagın çok güzel olmuş.

seçtiğin tonlarda harika ben cok beğendim.:38:

Çok güzel :nazar:, güle güle kullanın. 2 renk mutfaklar da çok hoş oluyor doğrusu. Tamamen bittiğinde de resimlerini görebileceğiz herhalde.

Teşekkür ederim arkadaşım, inşaAllah tamamen bittiğinde evimin tüm fotoğraflarını paylaşacağım :34: :71:

kuzumm çok güzel olmuşya:nazar::nazar::nazar: mutfağın bitmiş herşeyi ne güzel Rabbim güzel günlerde kullanmayı eşine çocuklarına güzel güzel yemekler pişirmeyi nasip etsin inşallah bitanem çok beğendim çok güzel gerçekten bitsinde bende ekliycem inşallah:nazar::16::16::16:

Canım kankim benim :38: amin Allah razı olsun, inşaAllah kuzum.. Allah sana da nasip etsin o günleri inş. :70: Evet senin mutfağı da sabırsızlıkla bekliyorum :52:

güzel olmuş hayırlı olsun mutfağınız. Ne kadara maloldu acaba ?:31:

Teşekkür ederim arkadaşım :71: Mutfak dolapları müteahhite aitti canım ama onun kullanacağı dolap boyutu daha az olacaktı ben duvardan duvara komple dolap istediğim için fark verdim tabii. Bizden ekstra -pazarlıkla- 400 TL istediler. Toplamda ne kadar mal olduğunu bilmiyorum açıkçası ama öğrenirsem yazarım muhakkak :34:

Bugün saat 16:00' da tezgahımı seçmeye gideceğim, tezgah takıldıktan sonraki halini de paylaşacağım inş. :52:

ceydoşum renkleri çok uyumlu olmuş parlak dediğin acaba bu balon kapak olanlarmı onları çok beğeniyorumm yağ kir tutmuyo.. benim yatak odam balon kapak hiç el izi falan yapmıyo..güle güle kullan iyi günlerde kullan bitanem

fistigim hayirli olsun.cok harika görünnüyor.birde tam bitmis halini ve evinin fotolarini beklorum haberin olca Allahim agzinizin tadini bozmasin güzel güzel mamalar yap bu güzel mutfakda:16:

ceydoşum renkleri çok uyumlu olmuş parlak dediğin acaba bu balon kapak olanlarmı onları çok beğeniyorumm yağ kir tutmuyo.. benim yatak odam balon kapak hiç el izi falan yapmıyo..güle güle kullan iyi günlerde kullan bitanem

Sağol tatlım :38: valla canım balon kapak mı bilmiyorum ama :26: mutfakçı da bana bunlar el izi, yağ lekesi vs yapmıyor rahat temizlenir dedi canım.. :34:

fistigim hayirli olsun.cok harika görünnüyor.birde tam bitmis halini ve evinin fotolarini beklorum haberin olca Allahim agzinizin tadini bozmasin güzel güzel mamalar yap bu güzel mutfakda:16:

Şehnazım aminnn sağolasın bitanem :70: Allah sana da eşinle, yavrularınla huzurlu, mutlu bir ömür nasip etsin inş.:71: eve yerleşeyim herşeyi ayrıntılarıyla fotoğraflayıp sizinle paylaşacağım beybi :23: :62:

cydcım güle güle huzurla kullan mutfağını kocişine nefis nefis yemekler yap inş... :56:

çok güzel olmuş dolapların ailenle mutlu huzurlu sağlıklı günlerde güle güle kullan inşşş :)

Back
X