kuzuuu tezgahta takılmış bitmiş senin herşey sen benim mutfağı görsen bende bu bitmiş şeklini göremicem galiba bu gidişle bişey sorcam canım sen fırınını nereye koycaksın tezgahı hiç kestirmemişsin canım ayrıca upuzun ne güzel sana çok kullanım alanı kalmış:97::97:
canım benim, sen de görcen yavru o günleri inş. Ben şimdi inşaatın ilk başladığı günlerde çektiğim fotoğraflara bakıyorum da hayal gibi ya geldi geçti koskoca 3 ay kuzum, fırın yeri çekmecelerin yanındaki yer ama akıllılar işte tezgahı kesmeyi unutmuşlar onu söyledik de gelip kesicekler zaten müdahale etmeden tam bitiremiyolar hiçbişeyi sen biliyosun yani nelerle uğraştığımı :84: tezgahım uzun oldu canım evet çok şükür ben de öyle istiyodum zati geçen gün kocam diyo ki aşkım uzun tezgah diye tutturdun merak ediyorum annem seni tezgahta mı doğurdu
Bayanlar şunu belirtmek istedim; mutfak dolaplarımın kullanıldığı malzemeden çok memnunum. Yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum mutfağımı ve dolaplar asla el izi-kir tutmuyor Allah'a şükür istediğim gibi oldu