ahu_mutlu Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2008 16 0 86 İstanbul 29 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi ahu_mutlu #1 arkadaşlar herkeze geçmiş olsun.rahim içi yapışıklık soncu hiteroskopi olan ve cyclo_progynova hormon ilacı kulanan ;tedavinin sonun da regli gören ve hamile kalan varsa lütfen paylasalım buna gerçekten ihtiyacım var... çokk teşekkürederim herkeze
arkadaşlar herkeze geçmiş olsun.rahim içi yapışıklık soncu hiteroskopi olan ve cyclo_progynova hormon ilacı kulanan ;tedavinin sonun da regli gören ve hamile kalan varsa lütfen paylasalım buna gerçekten ihtiyacım var... çokk teşekkürederim herkeze
L liiii Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2009 270 0 96 İstanbul 24 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ahu_mutlu #2 canım ben kullandım adet düzensizligi için yararını gördüm 29 günde oluyorum 4 aydır.
Filo Nirvana Kayıtlı Üye 8 Nisan 2007 1.155 13 683 Bursa 26 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ahu_mutlu #3 bnde kullanıyorum 5 aydır acaba kaç ay en fazla kullanılabilir bilen vrmı............
L liiii Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2009 270 0 96 İstanbul 30 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ahu_mutlu #4 Filo .!.: bnde kullanıyorum 5 aydır acaba kaç ay en fazla kullanılabilir bilen vrmı............ Genişletmek için tıkla... canım benim bildim 3 ay falan ama tam bilmiyorum.
Filo .!.: bnde kullanıyorum 5 aydır acaba kaç ay en fazla kullanılabilir bilen vrmı............ Genişletmek için tıkla... canım benim bildim 3 ay falan ama tam bilmiyorum.