• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cyclo progynovayı kullanıp ne kadar sürede bıraktınız?yardım?

wemba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
523
315
83
arkadaslar cycloya basladıktan sonra adetlerim düzene girdi ancak doktoruma ömür boyu ilaç kullanmak istemediğimi söyledim ,o da en az 6 ay kullanmalıyız dedi.Ben de 6ayı bitirdim şimdi çocuk da düşünmeye başlıyoruz,adetim tekrar bozulursa diye korkuyorum.Aranızda bu durumda olanlar var mı?Ya da fikir verebilecek olan?Bırakıp da bozulursa daha da zorlasabilir bebek??

Merhaba..ben 3 ay kullandım bu ılacı ve kullanırken her seferınde 28. günde adet oldum..hap sayesınde en son 2 aralıkta hastalandım ama bırakınca tekrar det olmadım..yanı en son 2 aralıkta hastalandım..şimdi sökturucu ıcıyorum,ınsallah bıtırınce olurum:(

arkadaslar baska kullanan yok mu??yardımcı olambilir misiniz??

Merhaba arkadaşlar. ben aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 1,5 yıldır evliyim. Evlendiğimden beri doğru düzgün adet olmuyorum. doktor sürekli ilaçlarla olmam için tedavi süreci uyguluyorlar. ama o kadar ilaçlardan sadece cyclo prognova benim adet olmamı sağladı. 6 ay kullandım. 6 ay boyunca düzenli adet oldum. ilacı bıraktım. yine olmuyorum. 3. doktoruma geçtim. sürekli şunu iç olacaksın diyorlar. ben yine olmuyorum. O yüzden 3. doktorum bu doktorum. O da bu ilacı verdi. Şuan kullanıyorum. Bi 15 gün sonra tekrar gideceğim doktora. Bakalım ne olacak.

Rabbim yardımcımız olsun. Hastahane hastahane dolaştırmasınn.

ben 1 sene kullandım ve 10 kilo aldım psikolojim bozulunca bırakıcam dr. izin vermedi ömür boyu kullancaksın dedi.ama hiç adet görmüyodum.sonra dr.uda bıraktım ilacıda yine 1 sene sonra kendiliğmden adet gördüm ama 3-4 ayda bir.şimdi duphaston kullanıyorum basladıktan 3 ay sonra hamile kaldım cocugun tedaviyle olcak demelerine ragmen(gerçi 2,5 aylıkken kaybettim ama:( ).şimdi yine duphastona devam ediyorum;)

çok üzüldüm bebeğini kaybetmene...inşallah bi dahakine daha sağlıklı bir süreç olur,ben de cycloyu bıraktım 7 ay kullandıktan sonra,ilk defa bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı...bebek olmazsa bu ay ben tedaviyi falan bırakmayı düşünüorum ama ilaçsız olabailirmiyim acaba bilmiyorum???bu arada ben de kilo aldımmm:(

Back