Cyclo-progynova

biologisst

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2021
21
6
1
29
Daha önce 2.5 aydır regl olmadığımı yazmıştım ve hastaneye gittiğimde 26 mm over kistim olduğunu öğrendim. Aynı zamanda TSH ve prolaktin hormonlarım yüksekmiş. Regl düzenleyici olarak cyclo progynova verdi doktorum. Bu ilacı kullanan ya da bilen varsa süreç hakkında bilgilendirebilir mi?

Bu ay bende ilkkez kullandım canım hala adet olmadım 5 gün geçti bu ilaç östrojen seviyesini arttırıyor diye biliyorım benim düşüktü biraz bide adetleri düzenliyor bunu kullanın adetleri düzene giriyormuş benim zaten düzenliydi ama bakalım ne gibi etkisi olacak

Bu yıl 3. gecikmemdi benim. İlk 3 ilaçtan sonra regl oldum. Doktorum düzenleyici bi ilaç dediği için kullanmaya devam edicem. Umarım sana da faydası olur. Geçmiş olsun

Bu yıl 3. gecikmemdi benim. İlk 3 ilaçtan sonra regl oldum. Doktorum düzenleyici bi ilaç dediği için kullanmaya devam edicem. Umarım sana da faydası olur. Geçmiş olsun
Sağol canım ben çarşamba bıraktım ama hala adet olamadım normal mi acaba? Adetim 6gün gecikti.

Merhaba bende cyclo progynova ilacını kullanıyorum 2 aydır 3. Ayıma başlıcam 1 buçuk yıllık evliyim bebek istiyoruz yumurtalıklarım zayıf çalıştığı için bu ilacı verdi doktor yumurta boyutum 9 mm adet düzensizliğim vardı bu ilaç sayesinde düzenli oluyorum ilacı bıraktıktan sonra 5. Gün sonra oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…