Gebeliğe Hazırlık Cyclo PROGYNOVA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kerem34gul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.927
1.437
173
İstanbul
Bu ilacı kullanan arkadaslar varmi ne icin kullandınız bir zararını gördünüz mü .kullanirken hamilelik doğru mu yada kalinabiliyor mu zaten .

Kürtajdan sonra bitmeyen düzensiz kanama icin verdi doktorum ve rahimde de kan birikmiş tedavi amaçlı kullanan tecrübeli arkadaslardan yardım istiyorum

Ben daha yeni kullanmaya başladım ilaç bitti 4gündür kullanmıyorum doktor 7gün içinde regl olursun dedi ama hala olmadım kullanan varsa bilgi verebilir mi?

Doktor bana bu ilacı kullanırken korunma yöntemi kullan sakın hamile kalma bebekte anomali olur demişti. Rahmim incelmiş onun kalınlaşması için kullanmıştım.

Doktor bana bu ilacı kullanırken korunma yöntemi kullan sakın hamile kalma bebekte anomali olur demişti. Rahmim incelmiş onun kalınlaşması için kullanmıştım.
Aynen banada bebeğe zarar verir korun demişti mutlaka ve kürtaj sonrası sürekli kanama ve kullandığım ilaçlar rahmimi çok inceltmişti bu ilacı verdi ilaç bitince adetin 2 ci günü gel dedi bakalım ne zaman adet olacağım .

Ben daha yeni kullanmaya başladım ilaç bitti 4gündür kullanmıyorum doktor 7gün içinde regl olursun dedi ama hala olmadım kullanan varsa bilgi verebilir mi?
Pardon ben yanlış mi anladım bilmiyorum ilaç bitene kadar adet olmuyorsun bu ilacı kullanınca ilaç bitikten sonra bir hafta içinde adet oluyorsun

Pardon ben yanlış mi anladım bilmiyorum ilaç bitene kadar adet olmuyorsun bu ilacı kullanınca ilaç bitikten sonra bir hafta içinde adet oluyorsun
Evet aynen öyle canim ben de ameliyat olmuştum rahmimin şekli t şeklinde ydi. Histereskopi oldum sonrasında 2 ay bu ilacı kullandım ve Dr. Korunun demişti.

Banada geçen ay adet olmadığım için vermişti doktorum ama bana korun demedi zaten bebek istiyorduk ilacı kullanırken hamile kalabilirsiniz yumurtaları düzenliyor dedi'her doktor farklı bişey söylüyor.8 gün kullandıktan sonra regl olmuştum.

Bebeğe ciddi zararlar verebiliyormuş hamile kalırsan bu ilacı kullanırken bende bilmiyorum artık hangisi doğru

Kzlar bu dpgum kontrol hapimi banada yumurtalari baskilamak icin verdi doktor. Dog kontrol hapi dedi

Kzlar ilaci ictimin 4 gunu cok belim kasigim agriyor ya adet olcak gbi sank8 sizdede oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…