- 28 Temmuz 2015
- 876
- 591
-
- Konu Sahibi ilhytzehra
Evet hepsini kullandım. Doktor adetin 5. günü beyazla başla sırasıyla kullan bitir dedi. Bak burada başlangıç yazıyor onla başladım okları takip edip içtim de sen niye sadece kırmızı tabletleri içtin?canım bu ilacın kutu içerisinde iki rengi var hepsinimi kullandn sen ben sadece renkli olanı kullandım
Ve bişey daha sorucam. Doktorun sana prowomen, Proxywomen gibi takviye edici ilaç verdi mi bunlarla çoğu kişinin adeti düzene girmiş ve çocukları olmuşcanım bu ilacın kutu içerisinde iki rengi var hepsinimi kullandn sen ben sadece renkli olanı kullandım
canım ben yıllarca cok kullandım ama hep bir düzensizlik vardı zatenVe bişey daha sorucam. Doktorun sana prowomen, Proxywomen gibi takviye edici ilaç verdi mi bunlarla çoğu kişinin adeti düzene girmiş ve çocukları olmuş
cok ilinc dr bana sadece renkli olanı kullan digerini sakın kullanma dediEvet hepsini kullandım. Doktor adetin 5. günü beyazla başla sırasıyla kullan bitir dedi. Bak burada başlangıç yazıyor onla başladım okları takip edip içtim de sen niye sadece kırmızı tabletleri içtin?
Allah Allah niyeki madem öyle dedi tarlusal versydi 12 tablet. Ondan lekelenme olmuştur sendecok ilinc dr bana sadece renkli olanı kullan digerini sakın kullanma dedi
Hiç faydasını görmedin micok ilinc dr bana sadece renkli olanı kullan digerini sakın kullanma dedi
Hiç faydasını görmedin micanım ben yıllarca cok kullandım ama hep bir düzensizlik vardı zaten
Bir de sende ki düzensizlik geç mi adet oluyorsun yoksa erken mi benim gibicok ilinc dr bana sadece renkli olanı kullan digerini sakın kullanma dedi
kişye göre değişir cnm merka etme bende pko da var ee kiloda varr daha ne olsun:)Hiç faydasını görmedin mibende bu ay başladım üç ay kullanıcam
olmuyor cnm gecen ay düzenli oldum bu ay olmadımBir de sende ki düzensizlik geç mi adet oluyorsun yoksa erken mi benim gibi
Anladım bak benim kuzenim de kiloluydu 120 kiloydu Canan Karatay diyeti var onu yaptı aç falan da kalmadı 3-4 aya 70 kilo oldu şimdi hamile sende kilo ver herşey düzene girer. Bir de pko için soğan kürü yapsana çok iyi geliyormuşolmuyor cnm gecen ay düzenli oldum bu ay olmadım