Cyclo-progynova kullanırken lekelenme yaşayan ya da beklenen adet tarihinde adet gören var mı?

canım bu ilacın kutu içerisinde iki rengi var hepsinimi kullandn sen ben sadece renkli olanı kullandım
Evet hepsini kullandım. Doktor adetin 5. günü beyazla başla sırasıyla kullan bitir dedi. Bak burada başlangıç yazıyor onla başladım okları takip edip içtim de sen niye sadece kırmızı tabletleri içtin?

Eklentiler

• 6C7C3156-9AC0-49D7-A924-C776F03EEF6F.jpeg
    112,7 KB · Görüntüleme: 394
canım bu ilacın kutu içerisinde iki rengi var hepsinimi kullandn sen ben sadece renkli olanı kullandım
Ve bişey daha sorucam. Doktorun sana prowomen, Proxywomen gibi takviye edici ilaç verdi mi bunlarla çoğu kişinin adeti düzene girmiş ve çocukları olmuş

cok ilinc dr bana sadece renkli olanı kullan digerini sakın kullanma dedi

olmuyor cnm gecen ay düzenli oldum bu ay olmadım
Anladım bak benim kuzenim de kiloluydu 120 kiloydu Canan Karatay diyeti var onu yaptı aç falan da kalmadı 3-4 aya 70 kilo oldu şimdi hamile sende kilo ver herşey düzene girer. Bir de pko için soğan kürü yapsana çok iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…