- 21 Haziran 2022
- 115
- 94
- 25
- Konu Sahibi BethLegends
Merhaba Kızlar forumda ilk konum bu uzun ola bilir kusura bakmayın. Ben mart ayında düşük yaşadım 3 aylık . Doktor içerde kalıntı kaldığı için bazı ilaç tedavisi gördüm. 2 ay bana ara verelim dedi . Mayısda Tekrar hamile kalmak için tedaviye başladım. Bu arada Azerbaycanda yaşıyorum drum türkiyedede çalışmış. Bana 3 ay kendi kendinede hamile kala bilirsin dedi. Veya aşılama yaparız hızlandırırız bu zamanı dedi. Ben aşılama istemesemde eşim çok ısrar etdi . Yaptık mayıs ayında ve (aşılama öncesi bana yumurta büyütme ilacı verdi bir yumurtam soldakı 20 sağdakı 22 olmçdu) ve aşılanma yapıldı. Malesef soldakı çatlamadı sağdakı yumurta çatladı ama döllenme olmadı . Yumurtam boş çatladı ve bende dünyam başıma yıkıldı. Dr tam olarak ne olduğunu söylemedi ama bir ilaç verdi ellanite doğum kontrol hapıymış kullandım. Haziran ayında kontrole gitdim. Soldakı düşmüş sağdskı öylece duruyordu yerinde. Ve sonra bana bu cyclo progynova verdi 2 kutu yazdı sebebini bilmiyorum. Bana dr dediki bu ilaçla gebe kala bilirim. Gerçekten bu ilacı kullanıp hamile kalan varmı? Dr ilacı kullan 7 gün ara ver dedi eğer 7 gün içinde regl olmazsan test yap.
10günündeyim ilacın heyecanla bekliyorum . İlacın yan etkileri derseniz. Baş ağrım var bazen bel ve kasık ağrım oluyor. Kendimi yanlış ifade ediyorsam affedin . Gerçekten bu ilaçla hamile kalan varmı ? Kafamds birde bu soru var diğer ellanite ilacındada kahverengi ydi. Doğum kontrol hapıydı. Bundada beyaz ve kahverengi var . Dr beyazla başla dedi. Acaba hamile kalırsam . Kahverengiler bebeği düşürürmü?
10günündeyim ilacın heyecanla bekliyorum . İlacın yan etkileri derseniz. Baş ağrım var bazen bel ve kasık ağrım oluyor. Kendimi yanlış ifade ediyorsam affedin . Gerçekten bu ilaçla hamile kalan varmı ? Kafamds birde bu soru var diğer ellanite ilacındada kahverengi ydi. Doğum kontrol hapıydı. Bundada beyaz ve kahverengi var . Dr beyazla başla dedi. Acaba hamile kalırsam . Kahverengiler bebeği düşürürmü?