Hipo hipo musunuz siz deCanım bende kullanıyorum yıllardır fakat adet olamadigim için doğal yolla bu yüzden kullanıyorum hala devam ediyorum.
Kanamalarım olduğu için bana da adet düzenlensin diye verdi aslında . Kistinde gider dedi , inşallahKist ıcın kullanan varmı bılemıyorum benım bıldıgım bu ılac adet duzenlıyor
Hipo hipo musunuz siz de
Bende 2. Denememe baslıcamKanamalarım olduğu için bana da adet düzenlensin diye verdi aslında . Kistinde gider dedi , inşallah
Bitince tüp bebeğe başlıcam ben de
2 tane kistim vardı. Bunu kullandım. Biri gitti biri kaldı bu ay ilaç değişimi yaptık biri gitmeyinceKanamalarım olduğu için bana da adet düzenlensin diye verdi aslında . Kistinde gider dedi , inşallah
Ama genel olarak basit kistler bununla gidiyorKanamalarım olduğu için bana da adet düzenlensin diye verdi aslında . Kistinde gider dedi , inşallah
Ay inşallah gider çok kafama takıyorum gerçektenAma genel olarak basit kistler bununla gidiyor
tabi çikolata kisti falan olsa çok zor . Tedaviye başlıcamda heyecan yapıyorum gitsin istiyorumGitmese bile başka ilaç verir dert etmeyinyeter ki basit kist olsunlar
Merhaba ilaç bittikten sonra ortalam ne zaman regl oluyorsunuzCanım bende kullanıyorum yıllardır fakat adet olamadigim için doğal yolla bu yüzden kullanıyorum hala devam ediyorum.
1 hafta bazen duruma göre bı iki gün de geçiyorMerhaba ilaç bittikten sonra ortalam ne zaman regl oluyorsunuz
Genelde 4 gün sonra oluyor sunuzMerhaba ilaç bittikten sonra ortalam ne zaman regl oluyorsunuz
Bazen 4 günü de geçiyorGenelde 4 gün sonra oluyor sunuz