Cyclo-progynova kullananlar

Biscolataamm

Kaderin üstünde bir kader vardır...
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2020
576
1.022
63
Arkadaşlar merhaba yumurta sayısı veya yumurta kalitesini artırmak için cylo- progynova kullananlar ve sonuç alanlar cevaplarınızı bekliyorum lütfen

Fsh ım 8 den aşağı bana da tüp bebek (3.denemem)öncesi verdi bu ilacı genotropin iğne ile beraber
bana yumurtaları güçlendirmek yada çoğaltmak için biosteron dhea vermişti 3 kutu kullandım... her doktor farklı demekki... benim fsh 21di 16ya düştü erken menopoz varda bende :D

Yani çok fazla bir özen beklenilmez tabi bu işler de hep maddiyata bakıyor.Yorucu bir yol yıpratıcı..Tedaviyi bırakmayın yine de,mücadeleye devam.Yaş kaçtı peki neden erken menopoz dendi

Yani çok fazla bir özen beklenilmez tabi bu işler de hep maddiyata bakıyor.Yorucu bir yol yıpratıcı..Tedaviyi bırakmayın yine de,mücadeleye devam.Yaş kaçtı peki neden erken menopoz dendi
aynen yorucu ve yıpratıcı birde can yakıcı... yok pes etmedik ilk denememizdi şimdi özelde yaptırıcaz ama bütçeyi ayarlamak gerekiyor mayısı bekliyorum... yaş 33 ama nedeni bilinmiyor stres olabilir dediler... sen ne aşamadasın?

Bizim dediğim gibi 3.denememiz,ilkin de 3 yumurta 2 embriyo iki transfer negatif sonuç.İkinci bahçeci Ebru Hanım yumurta toplandı 3 tane biri boş,iki döllenmenin biri anormal döllenme diğer tek embriyo da 5.güne gidemedi transfer iptal.Ptesi yumurtalar kontrol edildi bu ay 2 tane az olduğundan ilaç iğne tedavisi ile diğer adeti bekliycez.Benim doğal yoldan 17 yaşında bir çocugum var yaşım 40 amh 0.80 ama yumurta rezervim düşük.Bir dahakine amh ı yenileriz dedi doktorum.Maddiyatını ayarlarsan bahçeciyi tavsiye ederim kapsamlı muayene ve tedavi uygulanıyor.Hsg vs.diğer tahlillerini yaptırdın mı

Bizim dediğim gibi 3.denememiz,ilkin de 3 yumurta 2 embriyo iki transfer negatif sonuç.İkinci bahçeci Ebru Hanım yumurta toplandı 3 tane biri boş,iki döllenmenin biri anormal döllenme diğer tek embriyo da 5.güne gidemedi transfer iptal.Ptesi yumurtalar kontrol edildi bu ay 2 tane az olduğundan ilaç iğne tedavisi ile diğer adeti bekliycez.Benim doğal yoldan 17 yaşında bir çocugum var yaşım 40 amh 0.80 ama yumurta rezervim düşük.Bir dahakine amh ı yenileriz dedi doktorum.Maddiyatını ayarlarsan bahçeciyi tavsiye ederim kapsamlı muayene ve tedavi uygulanıyor.Hsg vs.diğer tahlillerini yaptırdın mı
Ay allah bağışlasın inşallah istediğin gibi olur herşey... şuan havuz gibi bişey oluyor dimi? Benim fsh 21di 16ya indirdim en son ama amh 4.00 gibiydi devlette yaptırdım doktorlar bile şaşırdı çünkü ultrasonla bakıldığında yumurtam az... hsg yapıldı rapor çıkarırken onda bi problem yoktu allahtan... aklımda 3 yer var kararsızım işte adet olup tekrardan fsha bakmam lazım ilaç kullanmıyorum bu aralar çünkü

Yaaa buna çok mutlu oldu şuan hem sizin hem kendi adıma..Sonuçlandı mı tedaviniz peki güzel embriyolarla😍Bir de sayısını ve kalitesini mi etkiledi acep?
Ben iki kez iki farklı şekilde kullandım canım.
Birincisinde doktorum adetten önce başlattı kahve olanlarıydı sanırım sonra opu için iğnelere başladığımda devam ettim demişti ki bu yeni yumurtalar çıkaracak geröekten de bir öncekinde 5 yi onda7 oldu ama benim çoğu boş çıkıyordu yine 2 si dolu çıktı.ama bu şekilde başka hastalara da yaptı çok daha fazla toplanan oldu.ikisinde opudan önceki ay düzenlesin diye full paketi kullandım ondan sonraki ay yapılan opum en verimlisi oldu 7 de 7 dolu çıktı hem sayıca hem olgunluk olarak fazlaydı.tabi iğneler sayesinde de olmuş olabilir ama hoca etki ettiğini söylemişti kesinlikle 🤗

İlk başladığımda defresif bı moddaydim mide bulantısı şişkinlik oldu şuan 14.haptayim etkiler kalmadı çok sukur
Hmm o zaman bu konuda tek değilim.Ben gece uykudan önce içmeye karar verdim.en azından etkilerini uykuda hafiften atlatırım 😊

Back
X