• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cyclo progynova kullananlar bakar mısınız

Mylove

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
506
140
103
25
Merhabalar ben en son 16 ağustosta adet olmuştum sonra 20 gün bekledim belki gebelik çıkar diye ama çıkmadı doktor cyclo progynova verdi adetin sökülmesi için son 7 hapim kaldı ama daha adet olmadım acaba bitince mi oluyoruz yada kaç gün sonra adet olunuyor ben normalde tarlusal kullanıyordum böyle bisey olunca ilk defa bu ilacı kullanıyorm o yüzden sizden bilgi almak istedm

Merhabalar ben en son 16 ağustosta adet olmuştum sonra 20 gün bekledim belki gebelik çıkar diye ama çıkmadı doktor cyclo progynova verdi adetin sökülmesi için son 7 hapim kaldı ama daha adet olmadım acaba bitince mi oluyoruz yada kaç gün sonra adet olunuyor ben normalde tarlusal kullanıyordum böyle bisey olunca ilk defa bu ilacı kullanıyorm o yüzden sizden bilgi almak istedm
kutu bittikten sonra 3 5 güne kadar adet olursunuz bazilari 3 gundende once bazilarida 5.gune kadar anca oluyormuş

Arkadaşlar benim ilaç biteli 5 gün oldu ama adet olmadım neden acaba

Bu ilacı ne için kullanıyorsunuz sorununuz mu vardı

Bu ilacı ne için kullanıyorsunuz sorununuz mu vardı
Hayır sorunum yoktu sadece adetim gecikti 20 gün falan test yaptm negatif çıktı kontrole gittim ultrasonda gebelik yok dedi kan verdm kanda negatif çıkınca adet söktürücü olarak bunu verdi ama daha adet olmadım ilaç biteli 6 gün oldu bugün

Hayır sorunum yoktu sadece adetim gecikti 20 gün falan test yaptm negatif çıktı kontrole gittim ultrasonda gebelik yok dedi kan verdm kanda negatif çıkınca adet söktürücü olarak bunu verdi ama daha adet olmadım ilaç biteli 6 gün oldu bugün
Anladım canım tarlusal verse olurdun galıba

Anladım canım tarlusal verse olurdun galıba
Evet normalde hep onu verirdi ilk defa bunu kullandım bende 21 tane var içinde hergun bi tane olarak içtim ama olmadım işte napsam bilmiyorm ki beklesem mi daha baya uzun süre oldu çünkü en son 2 ay önce olmuştum 16 ağustostu son adetm

Evet normalde hep onu verirdi ilk defa bunu kullandım bende 21 tane var içinde hergun bi tane olarak içtim ama olmadım işte napsam bilmiyorm ki beklesem mi daha baya uzun süre oldu çünkü en son 2 ay önce olmuştum 16 ağustostu son adetm
Bencee doktora görülmelisin

Ben de kullanıyorum kutu bittikten 5 gün sonra adet oluyorum adetimin 2. Günü de tekrar başlıyorum ilaca 7 gün ara vermiş tekrar başlamış oluyorum

canım bende 2 kutu kullandım ilacın bittiği ertesi gün veya engeç 2. günü oluyordum ve kanamm normalden daha fazlaydı

Back