Aynen Sivilce de çktı biraz maalesef, bide iştah durumu... belki herkesde farklı etki ediyordur bende baş dönmesi de yaptı demek.. tansiyonum hepdüşüktür benim yalnız onun da etkisi olabilir mi ki bilemedim. soracağım doktoruma , teşekkür ediyorumBnde bu ay kullandm canm bnde bas donmesi olmadi ama migde yanmasi sivilce istah acilmasi oldu bas donmeside yan etkiler icinde var diye biliyorum yinede bi doktoruna danis istersen
Merhaba bende baş dönmesi değil de sersemlik yapmisti ilk günler. Saga sola bakarken sanki beynim de dönüyordu. Ama vucut alisiyor bi sure sonra. Sonucta hormonBaşka varmı arkadaşlar bunu kullanıp aşırı baş dönmesi yaşayan?
Hmm herkesde farklı etki ediyor demek. Hamilelikten dönüyor desem daha çok erken bu kdr erken belirti vermez diye dşünüyorum o zaman da bu ilaçtan diye düşünüyorum.Merhaba bende baş dönmesi değil de sersemlik yapmisti ilk günler. Saga sola bakarken sanki beynim de dönüyordu. Ama vucut alisiyor bi sure sonra. Sonucta hormon
Slm cnm bende kullanıyorum bende bas donmesi oluyor ama benım tansiyon düşüklüğü yüzünden malesef ama bu ilaç kilo aldırıyor cok iştah açıcı bi ilaçBaşka varmı arkadaşlar bunu kullanıp aşırı baş dönmesi yaşayan?
Aa iyi normal o zaman cnm yalnız değilmişim başı dönenler olarak sevindmSlm cnm bende kullanıyorum bende bas donmesi oluyor ama benım tansiyon düşüklüğü yüzünden malesef ama bu ilaç kilo aldırıyor cok iştah açıcı bi ilaç
Evet kuzum malesef ole durumu var hamıle kalalım da Baska bir şey istemiyorum sen bu ilaçi niye kullanıyorsunAa iyi normal o zaman cnm yalnız değilmişim başı dönenler olarak sevindm☺ Bende de tansiyon düşüklüğü var maalesef, onun da daha çok döndürmede etkisi oluyodur herhalde. İştahı da biraz açtı aslında, umarım almam yani hamileliğe hazırlanırken en son isteyeceğimz şey kilo almak herhalde
Doktorum verdi canım, çatlatma da oldum ben bu ay. Çatlatma olmadan önce başlamıştım buna, doktorum hamilelik gerçekleşse bile bir süre kullanılacak dedi hatta. Yumurtalara destek için dmi bu ilaç? Öyle biliyorum.Evet kuzum malesef ole durumu var hamıle kalalım da Baska bir şey istemiyorum sen bu ilaçi niye kullanıyorsun
Ben 22 gun progesteron testi verdim ve cok düşük cıktı 0.146 cıktı bana bu ilaçi verdı adetin 3 gunu Dr cagırdıDoktorum verdi canım, çatlatma da oldum ben bu ay. Çatlatma olmadan önce başlamıştım buna, doktorum hamilelik gerçekleşse bile bir süre kullanılacak dedi hatta. Yumurtalara destek için dmi bu ilaç? Öyle biliyorum.
Hmm progesteron için de destek o zaman cnm dmi, hamileliğe de yardımcı diye bliyorum inşallah işe yarar bakalımBen 22 gun progesteron testi verdim ve cok düşük cıktı 0.146 cıktı bana bu ilaçi verdı adetin 3 gunu Dr cagırdı
İnşallahh canım Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin inşallah saglıcakla kuzum gönlüne göre versin sen ne kadarlık evlisinHmm progesteron için de destek o zaman cnm dmi, hamileliğe de yardımcı diye bliyorum inşallah işe yarar bakalım☺
İnşallah canım sağolasın hepimizeİnşallahh canım Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin inşallah saglıcakla kuzum gönlüne göre versin sen ne kadarlık evlisin
Allahm tamına erdısın mutlugunuzu daim etsin inşallah kuzum tez vakitte hamile kal sağlıcakla kucagına almayi nasip etsinİnşallah canım sağolasın hepimize
3 senelik evliyim ben ama 1.5-2 seneye yakındır istiyoruz. İlk 1 sene korunduk ama şimdiki aklm olsaydı korunmazdım valla☺☺
Amin canım çok teşekkürlerAllahm tamına erdısın mutlugunuzu daim etsin inşallah kuzum tez vakitte hamile kal sağlıcakla kucagına almayi nasip etsin
Anladm canım bende baş dönmesi hariç bi sıkıntı yok şuanda. Eğer daha fazla yan etkilerini görürsem keserim zaten doktoruma söylerim.Ben kullandım bir kez bütün dengem alt üst oldu TSH ve prolaktin 4 katına çıktı tüm yüzüm sivilce doldu ilaç bitti 10.gun adet oldum ama bana yaramadı yan etkilerini çok yaşadım
Anladm canım bende baş dönmesi hariç bi sıkıntı yok şuanda. Eğer daha fazla yan etkilerini görürsem keserim zaten doktoruma söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?