Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bişey dcem bu ilca ne zaman başlanıyor adetin kaçıncı günü yanii şimdiden teşekkürleeer![]()
kızlar doktor bana bu ilacı verdi fakat 3 ay kullan dedi 3 ayda kaç kutu kullanmam lazım bilmiyorum şimdi ikincisi bitiyor yardım![]()
Slm canım bende bu ilacı 2 aydır kullanıyorum şimdi üçüncü kutuya başlıycam
yani seninde ikincisi bitince üçüncü kutuya başlaman lazım toplam 3 kutu yani 3 ay kullanmış olursun cnm.
allah Razı olsun Canım Bende Fazla olur diye korktum zararı filan olur diye çok saol ozaman yine adetimin 5, günü başlarım doktorum öyle demişti.
Allah Hepimize Şifa versin Arkadaşlar .
Günaydın cnm doktorun söyledğini gibi adetin 5'inci günü başlanacak hergün ve mümkün olduğunca aynı satte içilmesi gerekir cnm.
arkadasla r bu lacı kullanırken ara kanama yaşayan varmı......birde bu ilacı sabahlarımı kullanıyorsunuz ben yatmadan alıyordum.....
Mrb cnm eğer ilacı düzenli kullanmadıysan ara kanama olabilirmiş doktorum bana böle söylemişti
bende akşamları yatmadan önce alıyorum zaten çalışan biriyim gündüzleri unuturum diye akşamları eve gelince yemekten sonra yatmaya yakın ve mümkün olduğunca her akşam aynı saatlerde içiyorum.
cnm ne kadar süredir kullanıyorsun ve bir bittikten sonra ikini kutuya ne kadar süre sonra başlıyorsun...bir doktor ikinci kutuya adetin 5.günü diğer bir doktor bir kutu bittikten sonra öteki kutuya 7 gün aradan sonra başla dedi......aklım karıştı..ara kanamadan sonra bıraktım...bir süre sonra başlıycam....
Progestanlamı hamile kaldınız acababir kaç ay önce başlayan adet düzensizliği için vermişti doktorum. 3 ay kullan demişti. gebeliği engellemediğini, kullanırken hamile kalabileceğimi sölemişti. kullanmaya başladıktan sonra başka bir doktora gittim. bu hapı 3 ay kullanma, önümüzdeki ay progestan kullan onunla adet ol dedi. artı yumurtlamayı bastırdığını dolayısıyla hamile kalamıyacağımı söyledi. bu ay progestan kullanıyorum. birde sabah akşam hayıt suyu içiyorum.