Gebeliğe Hazırlık cyclo progynova Gebe kalanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tyana48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
68
24
3
30
iiyi günler geçtigimiz haftalarda bir kimyasal gebelik yaşadım doktrum bana cyclo progynova verdi bunu iç gebe kalmanda yardımcı olur dedi bu ilacı içip kalan varmı ?

iiyi günler geçtigimiz haftalarda bir kimyasal gebelik yaşadım doktrum bana cyclo progynova verdi bunu iç gebe kalmanda yardımcı olur dedi bu ilacı içip kalan varmı ?
Canim benim doktorum da yazdi gebe kaldin mi acaba

Canim benim doktorum da yazdi gebe kaldin mi acaba
Bu ilacın bana hiç etkisi olmadı, yani gebelik yönünde. Ama tüm vücudumun dengelerini alt üst etti diyebilirim. ( Belkide olacağı vardı o ilacla bagdastirdim)

Sizde de aynı etkiyi gösterir demek icin yazmadım yorumu kesinlikle yanlış anlaşılmasın . Sonuçta ilaçların her kişide tepkisi farklı oluyor.

Nasip artik hormon sonuçta vücudu alt üst eder gibime geliyor.

Bende bu ilacı 5 ay kullandım. Bende rahim küçüklüğü var ve tüpler de kapalı çıkmıştı Hsg'de o yüzden ameliyat geçirdim. Sonrasında bu ilacı verdi doktorum her ay kullancaksın en az 6 ay en fazla 2 sene kullandırıyoruz dedi. Ben bu ay ilk Hsg'yi çeken doktoruma gittim ve durumu anlattım bu ilacı kullanırsan gebe kalamazsınki engeller dedi, adet düzenleyici bu ilaç dedi. Şaşırdım ve üzülsem mi sevinsem mi bilemedim bile.. Hormon testi yaptırdım (anlıyorsanız değerlei iletebilirim) ona baktığında da sorun yok 3 ay da olmazsa gel yine dedi. Bi arkadaşım var Prolaktin yüksek Fsh yüksek olmaz böyle boşuna uğraşır üzülürsün diyor, başka bi arkadaşım Fsh ve Lh aynı seviyelerde olması gerekiyor demişti ve benim değerler de birbirine yakın. Kafam çokk karışık yani...

Canim ben 4 yıldır uğraşıyorum olmadi sonra hsg yapıldı iki tüp kapalı cıktı dünya başıma yıkıldı.yeme içmeden kesildim. Tüp bebek dedi gittiğim tüm özel hastaneler.sonra devlet hastanesini bir deneyeyim dedim ne kaydedecek ki diye düşündüm.gittim devlet hastanesi laparskopi önerdi. Tüp bebek öncesi oldum ve bir tüpüm açık şu an.dunya benim oldu belki tek tüple gebe kalmak çok zor ama allah ol derse olur allah var umutsuzluk olmaz diye düşünüyorum.sonra doktorum o ilacı yazdı rahimde perde var adetini düzenleyelim ki histeroskopi ameliyatıyla alalım perdeyi dedi.amrliyat öncesi iki tek kullandırıyor.gebelik için değil yani.

Geçmiş olsun yakın tarihte bir başlık ve bende aynı dertten muzdaribim laparaskopi ve histereskopi oldum ama bende perde deil çift rahim çıktı aslında doktor önce perde den şüphelenmistı ama hisereskopi yalınca çift rahim teshisi koyup rahimlerden buyuk olani esnettik dedi. Bilmiyorum kafam çok karisik bnde suan estrofem ve duphaston kullanıyorum bir dahaki ayda da progynova başlaycam siz de durumlar nedir tam.olarak nexaman amelyat oldunuz ve kaç aydır bekliyorsnz

Ben 20 gün önce oldum ama henüz düzelmedim kanamam kesilmedi doktorum normal diyor ama bilmiyorum.rahimde perde gebeliğe engel değil diye düşünüyorum tek başına ve bir kez daha olmak istemiyorum

Ben 20 gün önce oldum ama henüz düzelmedim kanamam kesilmedi doktorum normal diyor ama bilmiyorum.rahimde perde gebeliğe engel değil diye düşünüyorum tek başına ve bir kez daha olmak istemiyorum
Evet gebeliğe engel değil bu durum ama gebeliğin devam etmesine engel olabiliyor erken doğum ve düşük riskini büyük oranda taşıyoruz ama bende kanama iki gün oldu vé bittu sonra sizin kanama bayagi uzun sürmüş allah şifa versin hepimize

Amin canim anlamadim neden oluyor polip falan aldırdım ondan mi acaba.

Bu ilacı 2.kez kullanıyorum aklıma takılan soru tüp bebek denedim olmadı yine tedaviye başlıycam bu ilacın amacı zaten gününde regl olmak ilacı kullanırken belki normal gebelik olacak ama bu ilaç sayesinde olmaz bence siz ne düşünüyorsunuz

Neden olmasın ki bu doğum kontrol hapı değil ki.adet duzenleyici diye biliyorum canim.benim doktorum gebeliğe engel değil dedi

Bende bu ilacın gebeliğe yardimci oldigunu düşünmüyorum zzten hormon ilacı sadece adet dönemini bir süreligine düzene sokabilir. Ben amelyat oldum amelyattan sonra doktor bu ilacı ve estrofem verdi ki zATEN gebelik olsun diye vermedi adet döngüsünü düzenlemek ve rahimimi iyileştirmek için verdi

Öyle de ilaç bitince 21.gün ama regl olmak hamile kalınsa bile sanko bu ilaçla vücut atarmış gibi geliyor bana zaten gebelik olacağı yokda umut dünyası iste
Neden olmasın ki bu doğum kontrol hapı değil ki.adet duzenleyici diye biliyorum canim.benim doktorum gebeliğe engel değil dedi

Benimde ameliyattan sonra vermişti canım 3 ay sonra tüp bebeğe basladik rahim kalinlasmadigi için transfer yapılamadı .şimdi 2 aydır dinleniyorum reglde tekrar gel başlayalım dedi doktorum estrafom ben sadece yumurta toplamadan sonra 3 gün kullandım ve rahim kalinlasmadi

Siz ne için ameliyat oldunuz acaba benim histereskopi ve laparaskopi

Bende hıstereskopı oldum ıkı ay kullandım 1 ay oldu bırakalı

adet düzensizliğim vardı ve hamile kalmak da istiyordum kulandigim ay duzene girdi adetim ve hamile kaldim fakat dusuk yaptim hamile oldugumu bilmediğim için kasik agrim vardı sıcak su torbası koydum yoğun agrikesiciler kulandim ve malesef kanamam basladi doktora ağrılarım dayanılmaz olduğundan gittim meğer hamileymisim ve dusuk başlamıştı aman kulanirken dikkat edin hamile kalma şansını artırıyor bencd

Merhabalar ilacin etkisini gordunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…