Cyclo-Progynova bu ilaci kullanan varmi acaba

21 tane haptan oluşan bir adet düzenleyici.21 gün kullandıktan sonra yaklaşık 1 hafta içinde adet oluyorsunuz ve ilacın bitiminden itibaren 7 gün sayıp 8. gün tekrar yeni bir kutu ile başlıyorsunuz..3 ay kullanımda bir zararı yok.Birde başlangıç diye belirtilen okları takip etmek önemli.Ona dikkat edin...

Tesekkur ederim canim
Teşekkur ederim canim umarim yarar

Benim düzenim normaldi gebeliğe yardımcı olur destekleyici diyerek bi kutu kullandırttı doktor kullanmaz olaydım 26 günde bir adet olurken 30-32 günde bir adet oluyorum

Benim düzenim normaldi gebeliğe yardımcı olur destekleyici diyerek bi kutu kullandırttı doktor kullanmaz olaydım 26 günde bir adet olurken 30-32 günde bir adet oluyorum
Adet gununuz azaldimi acaba

Merhaba arkadaşlar cyclo progy ilacını bende kullaniyorum .ilacın kırmızısını içerken bir akşam içmeyi unutum oruçlu olduğum için ertesi aksam ictim. Normalde kırmızısı na ara verince regl olunur. Acaba bir günlük ara verince regl olunur mu. İnşallah anlatabilmisimdir

Canim içme tarzin farkli

Normalde oo ilac adetin 4, veya 5.nci gunu kulanmaya baslanir ve ilac bitene kadar aradan bir kac gun sonra tekrar diger adetin yaklasir bir kac gume yine adet olursun

Normalde oo ilac adetin 4, veya 5.nci gunu kulanmaya baslanir ve ilac bitene kadar aradan bir kac gun sonra tekrar diger adetin yaklasir bir kac gume yine adet olursun
Zaten oyle içiyorum. Benim sorduğum başka birsey. İlaci içerken kırmızısina geldiğimde bir akşam içmeyi unuttum. Normalde iki üç gün icmeyince regl olunur. En az kaç gün unutursam regl olurum

Ben su an kullaniyorum henuz 3. hapimi ictim.2 ay kullan gel dedi bana doktor.yumurtaligimda kist olusmus bu ay.bu nedenle duzensizlik oldu adetimde.o yuzden verdi doktor
bana da aynı durumdan dolayı verdi. sonuç aldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…