Cyclo-Progynova bu ilaci kullanan varmi acaba

Bitterlokumu

Hayallerim ve umutlarim Rabbimde ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
2.206
4.751
48
35
Merhaba arkadaşlar ben yumurtaliklarimda sikinti yaşadiğim icin bu ilaci dr verdi ama üç kutu iç dedi ve daha sonra gel bakim dedi.Bende iki kutu içtim ve bu kadar ust uste içmenin bir zarari varmidir tekrqr bir gorunmeden bu kadar cok ilac icmekte zarar olurmu acaba, kararsiz kaldim tabi dr dedi ama o gun bana bu ilaci verdiginde basi cok kalabalikti yeni bir kac hastaylada tartişmişti acaba sinirden fark etmeden demis olabilir mi die tereddurde kaldim siz kullandinizmi veya içen varmi bilen varsa lutfen yorum yazarmi

Endikasyon Bilgisi :
İlacın etken maddesi Norgestrel, Estradiol valerat’ dır. Cyclo-Progynova Draje, kadınlarda menapoz ile birlikte görülen östrojen üretiminin azalmasına karşı bu hormonu yerine koyar. Böylece östrojen eksikliğinin neden olduğu belirtileri önler. Kadınlarda adet düzensizliklerinde, menopoz sonrası kemik erimesinin önlenmesi, rahmi olan kadınlarda bazı sebeplerden dolayı görülen östrojen eksikliği belirtilerinin giderilmesinde kullanılır. Ayrıca menapoza girmemiş genç bayanlarda adetin başlatılması ya da düzenlenmesi için kullanılır (ALINTI)

Bu ilaç yanlış hatırlamıyorsam rahim kalınlaştırıcı
Belliki rahim kalınlığınız inceymiş 3 aylık vermuş size 3 ay sonra hamile kalmazsanız başka tedaviye geçer aşılama gibi
Rahimle ilgili bişey demedi sadece yumurtaliklarda sorun var dedi ben şuan bosandim ve ilerde anne olmak istiyorum adet sorunum oldugu icin ilerisi icin bir engel olmasin die tedavi goruyom

Evet ben kullandım 3 aydır adet gormuyordum aşırı etkisi oldu

Valla bende bı problem çıkmadıama .adet gecikmesi hep oluyor. En etkili ilaç diyebilirim. Bu arada herkese vermiyolarlar reçetesini kaybetme derim
Adet gununde uzama oldumu acaba sizde ben iki gun gormeye kadar duşmustum bu yuzden kullaniyom şuan

Ben su an kullaniyorum henuz 3. hapimi ictim.2 ay kullan gel dedi bana doktor.yumurtaligimda kist olusmus bu ay.bu nedenle duzensizlik oldu adetimde.o yuzden verdi doktor

Ben su an kullaniyorum henuz 3. hapimi ictim.2 ay kullan gel dedi bana doktor.yumurtaligimda kist olusmus bu ay.bu nedenle duzensizlik oldu adetimde.o yuzden verdi doktor
Kist ufak bir sikinti korkma bir kac ilac tedavisiyle geciyor gecmis olsun saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…