• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cyclo-progynova Adet söktürücü

denizirmakss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
535
715
53
29
Merhabalar kızlar ben Adet düzensizliği şikayetiyle doktora gittim ve doktor bana cyclo-progynova adet söktürücü ilacı verdi bende kullanmaya başladım ertesi gün cinsel iliskiye girdim.ucuncu günümde adet belirtilerini şiddetli bir şekilde yaşayıp adet oldum devam ettim ilacı kullanmaya bu kez de kahverengi akıntı gelmeye başladı. Acaba iliskide hamile kalmış olabilir miyim su an da ilacı kullanmayı bıraktım doktordan randevu aldığım günü bekliyorum açıkcası fakat siz ne düşünüyorsunuz cevap verirseniz çok sevinirim bu arada 6 aydır evliyim ve korunmasız iliskye giriyoruz 6 aydır

İlacı nezaman kullanmaya başladınız? adetinin 2. Günü kullanmaya başlamanız gerekirdi şuan kaçıncı gündesiniz? Adet düzensizliği sebebiniz nedir?

İlacı nezaman kullanmaya başladınız? adetinin 2. Günü kullanmaya başlamanız gerekirdi şuan kaçıncı gündesiniz? Adet düzensizliği sebebiniz nedir?
İlacı son üç aydır adet olmadığım icin kullandım adet söktürücü etkisi icin
Su an da kanamam yok Adet düzensizliği sebebim kist olmasıydı ama doktor küçük kist var önemsiz bu ilacı kullan bir kutu gel dedi

İlacı son üç aydır adet olmadığım icin kullandım adet söktürücü etkisi icin
Su an da kanamam yok Adet düzensizliği sebebim kist olmasıydı ama doktor küçük kist var önemsiz bu ilacı kullan bir kutu gel dedi
Şuan ilacın kaçıncı Günündesiniz

Bu ilacı kullanıp hamile kalan çok ama ben de kullanıyorum 7 8 aydır henüz gebe kalmadım 3 aydır adet olmadığınız için ilk başta adet olmuş olabilirsiniz beyaz drajeler son 2 3 tane kala tahmini ovülasyon gerçekleşiyor kahverengi drajelere başladıktan 3 5 gün sonra geldiyse kahverengi leke yerleşme olabilir tabi bunlar benim kullanıp bildiğim kadarıyla herhangi başka bir şey de olabilir en iyisi Dr başvurmakHoppa

Back