• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cyclo ilaç ve regl gecikmesi

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.340
398
Merhaba hanımlar reglim düzenli olmasına rağmen 2.tüp bebek tedavisine başlamadan önce doktorum bu ilaci vermişti reglin 5.günü içmeye başladım cuma gitti 21 günlük ilaç bitti ve ben 5 gün geçmesine rağmen regl olamadım.Koyu renk lekem geliyor reglin 2.günü gidip tekrar tüp bebek tedavisine başlayacaktım ama bugün de regl olmadım bugün de olmazsam haftasonuna denk gelecek ve bu ay tedaviye baslayamiycam :bicak:

Bana da duzenli olmasina rağmen verdi 21 gun içtim 7 gun icinde adet olmam gerekiyordu 22 sinde bitti ilacim 26da adet oldum ama duzensiz az kanama ve bu sefer girmeden once cok rahatsiz oldum o yuzden 7 gün dolmasina ragmen icmedim 6 ay icmem gerektigini söylemişti doktor prolaktinim yüksek oldugu icin verdi ne alakaysa artik

Bana da duzenli olmasina rağmen verdi 21 gun içtim 7 gun icinde adet olmam gerekiyordu 22 sinde bitti ilacim 26da adet oldum ama duzensiz az kanama ve bu sefer girmeden once cok rahatsiz oldum o yuzden 7 gün dolmasina ragmen icmedim 6 ay icmem gerektigini söylemişti doktor prolaktinim yüksek oldugu icin verdi ne alakaysa artik
ben 7 gün gecikmeli regl oldum ve az damla şeklinde kanamayla.Doktora gittim 2.tüp tedavisi için kist oluşmuş yani bu ilaç bana iyi gelmedi

ben 7 gün gecikmeli regl oldum ve az damla şeklinde kanamayla.Doktora gittim 2.tüp tedavisi için kist oluşmuş yani bu ilaç bana iyi gelmedi
Aynen bana da iyi gelmedi hormon ilaci olduğu için killanmada oldu yüzümde falan yan etkiside cok fazlaydı içerken basım dönüp merdivenlersen düşmüştüm

Back