Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba cvs testi yaptırdım bugün 18 gün acaba testin sonucu en geç ne zaman çıkıyor testin sonucunu alamayan oldu mu artık endişelenmeye başladım nolur hemen yazın??
Merhaba bende bugün yaptirdim. 11haftada ense kalınlığı 3 mm cikmisti. Hemen bu hafta 12 haftamda cvs onerdiler bugün de yaptirdim. SiZin sonucunuz geldimi? İlk sonuc 1 2 gun icinde çıkar dedi doktor? Sizin nasildi? Birde sizin ense kalinliginiz icin mi cvs yapildi acaba
Arkadaşlar merhaba cvs testi yaptırdım bugün 18 gün acaba testin sonucu en geç ne zaman çıkıyor testin sonucunu alamayan oldu mu artık endişelenmeye başladım nolur hemen yazın??
Merhaba bende bugün yaptirdim. 11haftada ense kalınlığı 3 mm cikmisti. Hemen bu hafta 12 haftamda cvs onerdiler bugün de yaptirdim. SiZin sonucunuz geldimi? İlk sonuc 1 2 gun icinde çıkar dedi doktor? Sizin nasildi? Birde sizin ense kalinliginiz icin mi cvs yapildi acaba
Yok benim sma taşıyıcısıyım o yüzden yaptırdım cvs ama sonucum güzel çıktı bebek taşıyıcı bile değilmiş umarım doğduğunda da öyle olur şuan 27 haftadayız Her şey yolunda şülür sizin nasıl çıktı sonuç
Evet sonucum çıktı bbir buçuk ay sonra çıktı yaklaşık çok bekledim ama sanırım değdi ben sma taşıyıcısı olduğum için yaptırdım bebek de sma mı diye ama şükür taşıyıcı bile değilmiş İnşAllah doğduğunda da aksilik yaşamamŞimdilik her şey yolunda
Yok benim sma taşıyıcısıyım o yüzden yaptırdım cvs ama sonucum güzel çıktı bebek taşıyıcı bile değilmiş umarım doğduğunda da öyle olur şuan 27 haftadayız Her şey yolunda şülür sizin nasıl çıktı sonuç
Bende sma taşıyıcısıyım eşinizde var mı genetik rahatsızlık işlem zor oluyor mu ? Nasıl bir süreç yaşadınız anlatır mısınız bende CVs ye gitcem 6 hafta sonra bilgi verirseniz çok mutlu olurum