- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.621
Çağlammm....Şu an yatsı ezanı okunuyor burada ve yazılarına denk geldim.
Sana içime dolan huzuru tarif edemem. Ben inanıyorum.Allah çok çok çok büyük !
Ve eminim bu da bir imtihan. Çok kısa bir zamanda hayırlı haberlerle döneceksin.
Belki çok tanımıyoruz birbirimizi,siz de beni...
Ama beni bu topiğe,size çeken bir şeyler vardı.
Ben sizi çok sevdim. Hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız.
Herşeyin sadece en güzeline hayran kalırız.. Tektir o, eşsizdir.. Başka hiçbirşey onun kadar büyüleyici değildir..
Aşkın hayran kalınır olması içinde tek olması gerekir dimi? Ama burda öyle eşsiz aşklar varki hepinize ayrı ayrı hayranım ben.. Çağlam benim pastalar prensesim bizim öyle kuvvetli bağımız varki haberi aldıgımdan beri kahroluyorum bildiğin her dakika her ezan duyusumda dualar ediyorum.. İçimde gram kadar " ya olmazsa?" düşüncesi yok! Allah'ım bu açtığımız elleri geri çevirmeyecek.. Aşkın ateşi içinizde varoldugu sürece hiçbirşey amaa HİÇBİRŞEY! size engel olamaz.. Darbe gibi gördüğümüz herşey aşkımızı daha da katmerlemiyor mu? "Daha ne kadar çok sevebilirim ki?" diye düşündükçe, hayatın "Bak dahada fazlası var" demesinin başka bir şekli bu bence..
Evreni büyüleyen kocaman AŞKlarımız var bizimHerkesi imrendiren AŞKlarımız, haricinde birde harika DOSTluklarımız! Biziiim sırtımızz yeree gelmeez bebekleriiimmm saat 9 oldu enerjılerım hayallerım kurabıyeee ve bogurttlenlee dolumaa başşladıı
Gülbiğiiimm aşılmıcak birşey inan bana yook , aşkınızın olgunlaşmaya ihtiyacı var sadeceunutmaa her aşk kendi masalını yazar, sizin aşkınızda mutlu sonla biticek bi masal olucak inan bana
Berfoom fındıgııım cok sevındım senın adınadaa, gelıyoomus x manHayırlısıysa olsun bebegım en guzel dualarımızı enerjılerımızı yollııcaz sanaaaadaa
Bugu buguuuummm! benim daimi kötü gün dostum , hep bi yerlerde olup benim her kötü anımda yanımda olabılmeyı basaran eşsiz ınsann cok sevıyorum senı cookk
mrblar
buraya daha önceden daha çok geliyodum bayadır işlerimden dolayı sık gelemiyorum.Ama mutlulguda hüznüde burda paylaştık hep.
yazmak istemedim ama belki farklı şeyler bilenler vardır diye burda yine paylaşmak istiyorum ve en önemlisi o güzel yüreklerin güzel insanların dualarına ihtiyacım var belkide.
bugün doktora gittim yıllardır ihmalettim erteledim bugün gittim artık.8 yıldır ilk adet oldugum zamandan beri hep 1-2 gün adet gördüm 3.gün hiç olmadı ve 1-2 günde çook az geliyodu kannormal sandım hep üstünde durmadım bide zayıfım kilom fazla değil kansızımdır falan diye düşündüm bünyemle alakalıdır dedim yine üstünde durmadım.
çevremdeki herkez sibel normal değil bak bu durum git bi doktora dediler ben gitmemiştim.
öğlen annem aradı kızım bi git artık dedi.nese öğleden sonra gittim sorunu söyledim kan tahlili ve hormon testi yaptırdım.
doktor daha önce neden gelmedin bu ciddi bir sorun dedi.neyse herşeyin sonucu menopoz başlangıcı oldugunu söyledi doktor anlatırken ben ağlamaya başladım daha yaşım kaç çünki !
ve herseyden önemlisi bi yuva kurmak üzereyim er yada gec ben o yolda ilerliyorum ismine kadar hayal etmişiz sözlümle çoçuklarımızınbi an olmayacıgını düşündümm ve dünya tepeme yıkıldı resmen.6 ay kullanmam gerekn ve monopozu geciktiricek bi ilaç verdi bana doktor. sakın aksatma bu ilaçla adet olucaksın dedi.ağlayarak çıktım ordan..
tek doktora bağlı kalmıcam bir kaç doktora daha gidicem..çaresiz bişeyde değil belki bu çözümü olmayan bişeyde değil belki ama bu yaşta bunları duymak bugün beni mahvetti sözlüm annem çoookk üzüldüpaylaşmak istedim sizinle kızlar.. bugünde benim sizin dualarınıza ihtiyacım var sanırımm çok moralim bozuk
mrblar
buraya daha önceden daha çok geliyodum bayadır işlerimden dolayı sık gelemiyorum.Ama mutlulguda hüznüde burda paylaştık hep.
yazmak istemedim ama belki farklı şeyler bilenler vardır diye burda yine paylaşmak istiyorum ve en önemlisi o güzel yüreklerin güzel insanların dualarına ihtiyacım var belkide.
bugün doktora gittim yıllardır ihmalettim erteledim bugün gittim artık.8 yıldır ilk adet oldugum zamandan beri hep 1-2 gün adet gördüm 3.gün hiç olmadı ve 1-2 günde çook az geliyodu kannormal sandım hep üstünde durmadım bide zayıfım kilom fazla değil kansızımdır falan diye düşündüm bünyemle alakalıdır dedim yine üstünde durmadım.
çevremdeki herkez sibel normal değil bak bu durum git bi doktora dediler ben gitmemiştim.
öğlen annem aradı kızım bi git artık dedi.nese öğleden sonra gittim sorunu söyledim kan tahlili ve hormon testi yaptırdım.
doktor daha önce neden gelmedin bu ciddi bir sorun dedi.neyse herşeyin sonucu menopoz başlangıcı oldugunu söyledi doktor anlatırken ben ağlamaya başladım daha yaşım kaç çünki !
ve herseyden önemlisi bi yuva kurmak üzereyim er yada gec ben o yolda ilerliyorum ismine kadar hayal etmişiz sözlümle çoçuklarımızınbi an olmayacıgını düşündümm ve dünya tepeme yıkıldı resmen.6 ay kullanmam gerekn ve monopozu geciktiricek bi ilaç verdi bana doktor. sakın aksatma bu ilaçla adet olucaksın dedi.ağlayarak çıktım ordan..
tek doktora bağlı kalmıcam bir kaç doktora daha gidicem..çaresiz bişeyde değil belki bu çözümü olmayan bişeyde değil belki ama bu yaşta bunları duymak bugün beni mahvetti sözlüm annem çoookk üzüldüpaylaşmak istedim sizinle kızlar.. bugünde benim sizin dualarınıza ihtiyacım var sanırımm çok moralim bozuk
ilk önce bu akşam olanlari anlatayim kuzularim
İsten ciktim bi baktim karsimda sevdicegim,daha gordugum gibi yuzune bakinca gulumsedim ve o asık yuzu birden gulmeye basladi kolumdan tutup sım sıkı sarildi bana.birbirimizden ozur diledik ikimiz de
Yagmur yagiyodu el ele birbirimzi ope ope yuruduk biraz,ben findik fistik gibi cerezleri cok severim kocaa bi paket cerez aldi bana
Yani fazlasiyla romantik olarak baristik,umarim en azindan bi sure rahat dururuz
Canim dostlarim bugun size moralimin bozuk oldugunu soylemycektim ama dayanamadim yazdim ve iyi ki de yazmisim beni motive ettiniz ,sayeniz de inadimi kirip bi adim attim o da kosarak geldi bana cok tesekkur ederim
Elifim yorumnu atlamisim vok ozurdierim kuuzum o an baya kotuydum ondan atlamisim bitanem
Pelmigim mailine cevap verdim kuzumm
Sibosummm bitanem dualarim seninke,bugun de konustugumuz gibi baska doktora daha gidiceksin eminim bi yolu bi caresi bulunuck ve sizi harika bebisleriniz olucak.umut et kusum cok sukur ki hayati tehlikesi olan bi hastalik degil nolur iyi dusun iyi olsun snucu bebegim
Ben geldim canlarımm...
Eve kadar musmutlu gelip şu bilgisayarın başına oturduğum an gözlerim doluyo ve ağlamaya başlıyorum...
Sibelimmm çok üzüldümm inan ki, ama lütfen kötü düşünme içinde kötü bi his varsa bile defet onu... Aşkınız uzaklığa, hasrete hepsine göğüs geriyor buna mı geremeyecek! Allahın izniyle çocuğunuz olucakk, çok mutlu bi aile olucaksınız... Seni çok seviyorum canım benim
Ben yine duygusallaştım sanırım... Niye böyle oluyorum ya hu? Güzel yürekli dostlarımın iyi olmadığını okudukca içimden bişiler kopuyo resmen acı çekiyorumm
Lütfenn çok iyi olun hepinizz çok hemde
pelimiimmmmmmcanımm benimmm hep yanımda oldun her zaman oldun iyki varsın
umut işte ahh.... o hep benle olucak benim olucakve sizin desteğinizle duanızlaa musmutlu olucam ben hep.
mrblar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?