Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Herşeyin sadece en güzeline hayran kalırız.. Tektir o, eşsizdir.. Başka hiçbirşey onun kadar büyüleyici değildir..

Aşkın hayran kalınır olması içinde tek olması gerekir dimi? Ama burda öyle eşsiz aşklar varki hepinize ayrı ayrı hayranım ben.. Çağlam benim pastalar prensesim bizim öyle kuvvetli bağımız varki haberi aldıgımdan beri kahroluyorum bildiğin her dakika her ezan duyusumda dualar ediyorum.. İçimde gram kadar " ya olmazsa?" düşüncesi yok! Allah'ım bu açtığımız elleri geri çevirmeyecek.. Aşkın ateşi içinizde varoldugu sürece hiçbirşey amaa HİÇBİRŞEY! size engel olamaz.. Darbe gibi gördüğümüz herşey aşkımızı daha da katmerlemiyor mu? "Daha ne kadar çok sevebilirim ki?" diye düşündükçe, hayatın "Bak dahada fazlası var" demesinin başka bir şekli bu bence..
Evreni büyüleyen kocaman AŞKlarımız var bizim Herkesi imrendiren AŞKlarımız, haricinde birde harika DOSTluklarımız! Biziiim sırtımızz yeree gelmeez bebekleriiimmm saat 9 oldu enerjılerım hayallerım kurabıyeee ve bogurttlenlee dolumaa başşladıı

Gülbiğiiimm aşılmıcak birşey inan bana yook , aşkınızın olgunlaşmaya ihtiyacı var sadece unutmaa her aşk kendi masalını yazar, sizin aşkınızda mutlu sonla biticek bi masal olucak inan bana

Berfoom fındıgııım cok sevındım senın adınadaa, gelıyoomus x man Hayırlısıysa olsun bebegım en guzel dualarımızı enerjılerımızı yollııcaz sanaaaadaa

Bugu buguuuummm! benim daimi kötü gün dostum , hep bi yerlerde olup benim her kötü anımda yanımda olabılmeyı basaran eşsiz ınsann cok sevıyorum senı cookk

Son düzenleme:

Pufuummm. Çokkk mutlu olduuummm. Ne kadar güzel şeyler yazmışşsın sen öyle.

Benim de içimden hiç ya olmazsa düşüncesi geçmiyor.

Olacak inşallah.Kurabiyemiz çok mutlu olacak.

Ben de seni çok seviyorum.:78:

topicik buram buram aşşşkkk kokuyorr

Berfocann, bide bende ilk başta aşkımdan hiç etkilenmemiştim hala da yakışıklı olduğunu falan düşünmüyorum ama kalbine öyle aşık oldumm kii bana verdiği aşk öyle güzell ki ayaklarım yerden kesildi resmenn şimdi görüyorum ki o benim gerçekten eşim olabilecek tek insann bi insanla telefonda konuşurken kokusu burnuna gelir mi geliyor işte

sende kendine de karşı tarafa da bi şans ver heyecanlanmadım deyip kestirip atma emii

mrblar
buraya daha önceden daha çok geliyodum bayadır işlerimden dolayı sık gelemiyorum.Ama mutlulguda hüznüde burda paylaştık hep.
yazmak istemedim ama belki farklı şeyler bilenler vardır diye burda yine paylaşmak istiyorum ve en önemlisi o güzel yüreklerin güzel insanların dualarına ihtiyacım var belkide.

bugün doktora gittim yıllardır ihmalettim erteledim bugün gittim artık.8 yıldır ilk adet oldugum zamandan beri hep 1-2 gün adet gördüm 3.gün hiç olmadı ve 1-2 günde çook az geliyodu kan normal sandım hep üstünde durmadım bide zayıfım kilom fazla değil kansızımdır falan diye düşündüm bünyemle alakalıdır dedim yine üstünde durmadım.
çevremdeki herkez sibel normal değil bak bu durum git bi doktora dediler ben gitmemiştim.
öğlen annem aradı kızım bi git artık dedi.nese öğleden sonra gittim sorunu söyledim kan tahlili ve hormon testi yaptırdım.
doktor daha önce neden gelmedin bu ciddi bir sorun dedi.neyse herşeyin sonucu menopoz başlangıcı oldugunu söyledi doktor anlatırken ben ağlamaya başladım daha yaşım kaç çünki !
ve herseyden önemlisi bi yuva kurmak üzereyim er yada gec ben o yolda ilerliyorum ismine kadar hayal etmişiz sözlümle çoçuklarımızın bi an olmayacıgını düşündümm ve dünya tepeme yıkıldı resmen.6 ay kullanmam gerekn ve monopozu geciktiricek bi ilaç verdi bana doktor. sakın aksatma bu ilaçla adet olucaksın dedi.ağlayarak çıktım ordan..

tek doktora bağlı kalmıcam bir kaç doktora daha gidicem..çaresiz bişeyde değil belki bu çözümü olmayan bişeyde değil belki ama bu yaşta bunları duymak bugün beni mahvetti sözlüm annem çoookk üzüldü paylaşmak istedim sizinle kızlar.. bugünde benim sizin dualarınıza ihtiyacım var sanırımm çok moralim bozuk

Geçmiş olsun canım, böyle üzülmene üzüldüm ben de.Bak sen de demişsin çaresi varmış Allah dermansız dert vermesin.
Sakın ihmal etme ilaçlarını, kontrollerini ayrıca moralini de yüksek tut.
Güzel düşün ki güzel olsun, ne olmazları olur kılıyor Rabbim yeter ki istesin.
Allah şifa versin de boy boy çocukların olsun, kahkahaları doldursun evinizi inşallah...

siboşum canım benim çok üzüldüm inan
ama Allaha şükür ki tedavisi varmış bak.. sen ilaçlarını düzenli içeceksin bizler de sana bol bol dualar edicez ve inşallah herşey yoluna girecek
sen içini ferah tut rabbim dermansız dert vermesin yeter ki.. sen ileride bebişlerin olduğunda bu günleri hatırlamayacaksın bile canım benim

sibeliiimm Allah şifa versiinn, sakın ihmal etme dualarımda sende varsın minik minikk bebikleriiniz olucaakk Allah'ın izniyleee benımde en korktugum seylerden bırıdır aslında cunku cok fazla ıstıyorum ben Allah hayırlı evlatlar nasıp eder ınsallah hepımıze.. Bendede tam tersı sureklı bı regl olma durumu var genelde streste falan ayda 3 kere olmuşluğum var kayınannişimin doktoruna gidicem bikere daha tekrarlarsa korkuo ınsan ıster ıstemezz

benim de adetim baya erken geldi.. düğüne denk gelmeyecekti ama böyle seyrederse düğüne denk gelicek
neyse 2 ay önceden doktora gidip hapa başlarım da denk gelmez umarım

sağolunn canlarımmmmm şimdilik ilaçla olucam adet işte gecikebildiği kadarda gecikicek erken menopoz olmakda varmış işte kaderde herşey nasip kısmet Allah kimseye yaşatmasın içinde bulundugum durumm cokk kötüü

ilk önce bu akşam olanlari anlatayim kuzularim

İsten ciktim bi baktim karsimda sevdicegim,daha gordugum gibi yuzune bakinca gulumsedim ve o asık yuzu birden gulmeye basladi kolumdan tutup sım sıkı sarildi bana.birbirimizden ozur diledik ikimiz de :
Yagmur yagiyodu el ele birbirimzi ope ope yuruduk biraz,ben findik fistik gibi cerezleri cok severim kocaa bi paket cerez aldi bana

Yani fazlasiyla romantik olarak baristik,umarim en azindan bi sure rahat dururuz

Canim dostlarim bugun size moralimin bozuk oldugunu soylemycektim ama dayanamadim yazdim ve iyi ki de yazmisim beni motive ettiniz ,sayeniz de inadimi kirip bi adim attim o da kosarak geldi bana cok tesekkur ederim

Elifim yorumnu atlamisim vok ozurdierim kuuzum o an baya kotuydum ondan atlamisim bitanem

Pelmigim mailine cevap verdim kuzumm

Sibosummm bitanem dualarim seninke,bugun de konustugumuz gibi baska doktora daha gidiceksin eminim bi yolu bi caresi bulunuck ve sizi harika bebisleriniz olucak.umut et kusum cok sukur ki hayati tehlikesi olan bi hastalik degil nolur iyi dusun iyi olsun snucu bebegim

Son düzenleme:
Ben geldim canlarımm...

Eve kadar musmutlu gelip şu bilgisayarın başına oturduğum an gözlerim doluyo ve ağlamaya başlıyorum...

Sibelimmm çok üzüldümm inan ki, ama lütfen kötü düşünme içinde kötü bi his varsa bile defet onu... Aşkınız uzaklığa, hasrete hepsine göğüs geriyor buna mı geremeyecek! Allahın izniyle çocuğunuz olucakk, çok mutlu bi aile olucaksınız... Seni çok seviyorum canım benim

Ben yine duygusallaştım sanırım... Niye böyle oluyorum ya hu? Güzel yürekli dostlarımın iyi olmadığını okudukca içimden bişiler kopuyo resmen acı çekiyorumm

Lütfenn çok iyi olun hepinizz çok hemde

olması gerektiği gibi oldunuzz iştee siz böyle güzelsinizzz ve hepp böylee olunnn kuzumm benimmm
gidicem kuzum tabiki biliosunnn tek biyerlee kalamamm asla

pelimiimmmmmm canımm benimmm hep yanımda oldun her zaman oldun iyki varsın
umut işte ahh.... o hep benle olucak benim olucak ve sizin desteğinizle duanızlaa musmutlu olucam ben hep.

pelimiimmmmmm canımm benimmm hep yanımda oldun her zaman oldun iyki varsın
umut işte ahh.... o hep benle olucak benim olucak ve sizin desteğinizle duanızlaa musmutlu olucam ben hep.

Her zaman da yanında olucaam ve olucaz siboşumm bu gerçek hiç değişmeyecek ki... Bi çocuğunuz olsun adı Umut olsun... Kız-erkek farketmez Umut olsun

Ben arabesk dinlemem, hoş bu şarkı da arabesk değil ama bu akşam işten dönerken arabada çaldı radyoda... Gözlerim dolmuştu

[video=youtube;4KISYFvskjs]http://www.youtube.com/watch?v=4KISYFvskjs[/video]

Ne güzel söylemiş Niran Ünsal... "Geçmişi sildim çoktan, Yar adın emir bana HAK'tan!"

Gülimimmm bakıyorum maillerime bebeğiimm

Sibelcim ne zamandır karşılaşamıyordukk.. çok üzüldüm ama içini ferah tut, ablama da öyle dediler doktorlar bazen çok abartabiliyor. en kötüsünü söylüyorlar yarın bi gün bişey olursa sorumluluk almamak suçlanmamak için. ablama yumurtalarını dondur bile dediler. sebep de adet süresinin eskiye oranla kısalması. netten falan araştırdık hormon olaylarını hangisini neyin düşürdüğünü vs. düzenli olarak bi çay yaptı içti adını bilmiyorum tam. bunlara da dikkat et beslenme gerçekten çok önemli. bütün hastalıklar yanlış hatalı beslenmeden çıkıyor bana kalırsa. Allah şifa verecek inşallah miniş miniş bebiciklerimiz olucak hepimizin

Sibelim üzüldüm ama aynı zamanda dermanı olduğunu düşününce de içim ferahladı. Başka doktorlara da gideceksin zaten, en doğru tedaviyle olmayacak şey yok. Nihayetinde her şey hormonlarla alakalı,hormon tedavisi olunca o da geciktirilebilir.

Son ra burdan bebikim olacak diye bizimle paylaşacaksın

Bebeklerim günaydın hepinize. Az evvel yazmadan çıkmışım,çamaşır atacaktım da,malum yurt hayatı.

10'da doktora gideceğim,psikiyatristimle randevum var. Gün içinde uğrarım yine.

Hepinizden güzel,musmutlu yazılar görmek istiyorum.

Şimdi ders zamanı !

günaydınnn canlarımmmmmmmm
uykusuz huzursuzz bi geceydi.. yarın için başka bir doktora randevu aldım bakalım bide yarın gidicem. güzel dualarınızz için teşekkürlerr hepinizii çoooooooooookkk seviyorummmmmmm

Günaydın gelincikler nasılız bakalım?
Sibel bayadır görmüyordum seni geçmiş olsun.
Umarım her şey iyi olur ve ilerde vakti geldiğinde kuzu haberini alırız.
Sen umutla bekle bizde hep dua edelim sana olur mu kuzucuk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…